Hvide bønner med røget bacon serveret med laks

Bonzos Hvide bønner med røget bacon kan spises på alle tider af døgnet. Fx til morgenmad med et spejlæg eller aftensmad med pasta og laks som her.

Hvide bønner

Bonzos Hvide bønner med røget bacon!


Hvide bønner er en skøn bælgfrugt, som er fantastisk sund, mættende og god for vores fordøjelse.

De hvide bønner er lidt sundere end de brune bønner. Proteinindholdet er 15-20 procent højere, og der er flere fibre i dem og ekstra mange vitaminer og mineraler.

Hvide bønner er en særdeles god kilde til B-vitaminer, fx B-vitaminet folat. Folat er blandt andet vigtig for dannelsen af røde blodlegemer, der skal fragte ilt rundt til kroppens organer. Endvidere er hvide bønner en super kilde til kalium, der har central betydning for hvert eneste hjerteslag. Får du for lidt kalium i kosten, viser forskning, at du har en øget risiko for forhøjet blodtryk og hjerteslag.

Hvide bønner fra Bonzo – så er der taget hånd om det hele

Hvide bønner skal tilberedes grundigt ved udblødning og opvarmning og er særdeles velegnede til sammenkogte simreretter som Bonzos. Her har vi taget hånd om den optimale tilberedning, så du undgår at bruge tid på udblødning. Bonzos simreret med bønner er klar på blot 10 minutter.

Bonzos Hvide bønner med røget bacon er en rigtig skøn ret, hvor vi bruger den røgede bacon til at skabe en pragtfuld intens smag i de hvide bønner.

Baconstykkerne er store chunks med smag og bid, som går perfekt til tomatsovsen og de hvide bønner. En ret man kan spise dagen lang…

Til morgenmad

Servér Bonzos Hvide bønner med røget bacon på ristet brød og med et spejlæg til. ”Cooked breakfast” vil man kalde det i England. En virkelig power morgenmad, hvortil du eksempelvis kan stege nogle friske tomater. Så bliver det ikke bedre!

Til frokost

Kog, steg eller grill en pølse og servér Bonzos Hvide bønner med røget bacon til. Helt enkelt – eventuelt med godt brød til.

Som middagsmad

Stegt laks og Bonzos Hvide bønner med røget bacon. En fantastisk kombination – den røgede bacon smager fantastisk godt til laksen. Man kan købe fersk laks mange steder – også i frossen stand. Det er let og hurtigt at optø et stykke fersk laks og stege det på panden. Læg først skindsiden mod panden 3-4 minutter og vend den derefter. Laksen skal have max 10 min på panden. Samtidig opvarmes de hvide bønner. Velbekomme!

Hvide bønner på veganervis

Bonzo har også veganske simreretter med hvide bønner. Blandt andet Ragú di Fagioli, som består af hvide bønner, peberfrugter, gulerødder og løg. En dejlig ret med masser af skønne, sunde bønner.

Fagioli al Forno er også en vegansk ret med bønner, hvor tomater og peberfrugter fylder mere end selve bønnerne. Fagioli al Forno er skøn sammen med Bonzos Hvide bønner med røget bacon. Nyd en stor og dejlig portion!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *