bonzo

Bonzos simreretter kan spises både kolde eller varme. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilberedningsformer.

Tilberedning af færdigretter

Bonzos færdigretter

Bonzos simreretter kan tilberedes på flere måder, men grundlæggende er der to måder at foretage tilberedning af færdigretter på – enten i en gryde under omrøring eller i en mikrobølgeovn.

Bonzos færdigretter i gryde

Hæld glassets indhold ud i en gryde. Brug en ske til at hjælpe retten ud af glasset. Ofte er indholdet så kraftigt, at man skal bruge en ske for at få det kolde indhold ud.kødboller

Et enkelt trick er, at man stiller det fyldte glas i en gryde og åbner for den varme hane. Det varme vand varmer hurtigt glasset lidt op, så retten lettere slipper indersiden af glasset og nemmere kommer ud i gryden. Den metode er blandt andet god til Bonzos kødboller, da vi gerne vil have, at kødbollerne kommer hele ud i gryden.

Når indholdet er kommet i gryden, varmes retten forsigtigt op ved jævn varme, under jævnlig omrøring. Retten må ikke spilkoge. Da retten også kan spises kold, behøver du blot at varme retten op til den temperatur, du ønsker at spise den ved. Den skal ikke koge for at være klar til at spise.

Bonzos færdigretter i mikrobølgeovn

For at undgå at retten griser i mikroovnen, kommer du retten op i en åben plastskål og placerer den i mikrobølgeovnen. Varm den op til den varmegrad, du ønsker.

Du kan også blot skrue låget af glasset og opvarme retten i selve glasset. Glasset holder fint til det, men retten kan risikere at ”sprutte” lidt over.

Opvarmning i almindelig ovn

Du kan også fint opvarme retten i en bageovn, men husk at røre i retten, hvis ikke du placerer den i et vandbad, som er en meget skånsom måde at varme retten op på. Ved vandbad sætter du fadet med retten i et lidt større fad med vand, som skal nå op ad siden på fadet med retten. Ovnen varmer så vandetop, der igen varmer retten op på en meget nænsom og god måde. Vandbad er en rigtig god metode, hvis du skal varme flere glas op – så placerer du blot glassene direkte i vandbad. Husk at tage lågene af. 

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *