bonzo

Bonzos simreretter tilberedes efter henkogningsteknikken, som gør, at retterne kan holde sig i op til flere år, uden at der skal tilsættes konservering.

Bonzos simreretter

Bonzos simreretter – derfor er de så sunde

I Bonzos simreretter anvender vi de skønneste og sundeste råvarer. Vores fokus er på at skabe retter ved hjælp af henkogningsteknikken, som alene gennem valget og sammensætningen af de bedste råvarer skaber pragtfulde retter, hvor smag og ernæring går hånd i hånd.

Bonzos sortiment består såvel af kødretter som veganske retter. Retterne kan nydes enkeltvis eller sammen, eller de kan bruges som tilbehør. Der er et hav af muligheder.

Bonzo sammensætter råvarerne, så de supplerer hinanden ernæringsmæssigt. Vi bruger udelukkende supergrønsager, og de sammensættes med fokus på at stimulere din sundhed. Det er råvarer som tomater, peberfrugter, auberginer, svampe – alle supergrøntsager med saft og kraft.

Bonzos simreretter er håndlavederagout al paccantino

Bonzo står for håndlavede simreretter. Vi tilbereder vores retter præcis, som du ville gøre det i dit eget køkken. Skønne råvarer vaskes, forberedes, snittes, hakkes, svitses og koges sammen til de skønneste simreretter. Når retten er klar og smagt til at vores kokke, kommer retten direkte på Bonzos henkogningsglas, mens den stadig er lun, og et låg sættes på, hvorefter glasset med låg stilles i et vandbad og opvarmes skånsomt til 80 grader C. Denne proces konserverer retten, så den kan holde sig i flere år uden nogen form for konserveringsmiddel eller andre tilsætningsstoffer.

Den skånsomme henkogning gør, at retten bevarer alle råvarens bestanddele – vitaminer, mineraler, fibre osv., samtidig med at retten er naturligt konserveret i glasset. Se mere om henkogning og simreretter på bloggen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *