bulgur perlebyg

Bonzo tilbyder et stort udvalg inden for Bonzo Sidedish. Prøv fx bulgur/quinoa mix, perlebyg eller andre kerner som tilbehør til din foretrukne Bonzo ret. 

Bulgur, perlebyg og andre kerner

Bulgur, perlespelt, perlebyg, hvedekerner og havrekerner er fremragende tilbehør til skønne simreretter og salater – og en rigtig sund erstatning for ris og pasta. Bulgur, perlebyg og andre kerner indgår i Bonzo Sidedish – et sortiment, som vi har skabt for, at det bliver nemt og ligetil for dig at bruge disse spændende og sunde kerner.

Bulgur, perlebyg og andre kerner – læs vores gennemgang

Bulgur er knækkede hvedekerner – ofte fra Durumhvede, som er dampet og tørret. Hos Bonzo Sidedish har vi valgt at tilbyde en blanding af Bulgur og Quinoa – efter vores mening en spændende og meget smagsfyldt sammensætning med særdeles høj næringsværdi.

Efter høst sorteres, renses og dampes de solmodne kerner og frø. Herefter tørres de nænsomt, så smag, konsistens og næring bevares. Dampningen betyder, at den efterfølgende tilberedningstid bliver på blot 10 minutter. Bonzos veganske og økologiske bulgur og quinoa mix smager virkeligt dejligt som tilbehør og er et godt alternativ til ris.

Perlespelt. Spelt er en meget gammel hvedesort, som også kaldes urhvede. Når den bliver poleret, kaldes den perlespelt. Ved polering fjernes den yderste hvedeskal, og derfor kan kerner ikke længere betegnes som fuldkorn, men de er stadig gode i en varieret kost.

Efter høst sorteres, renses og dampes de solmodne kerner. Herefter poleres og tørres de nænsomt, så smag, konsistens og næring bevares. Dampningen reducerer den efterfølgende tilberedningstid til blot 10 minutter – ligesom ved bulgur og quinoa. Bonzos veganske og økologiske Perlespelt smager dejligt som tilbehør til alle Bonzos retter.

Perlebyg er bygkorn, som er blevet befriet for sin skal, så der kun er den bløde kerne tilbage, eller ”perlen”! Uden skal er der ikke helt så meget gods i perlekornene, fordi de ikke indeholder lige så mange kostfibre som de hele kerner, men smagen er super fin. Bonzos Perlebyg bliver efter høst sorteret, renses og dampet. Dampningen reducerer den efterfølgende tilberedningstid til blot 10 minutter. Bonzos veganske og økologiske perlebyg har en dejlig nøddeagtig smag, og den er et godt tilbehør til færdigretter og salater.

Hvedekerner og havrekerner stammer fra korn, som er meget sunde, og derfor enten skal udblødes eller koges i lang tid. Hos Bonzo Sidedish har vi gjort det hårde arbejde for dig ved at forkoge dem, idet vi damper dem. Ligesom ved de andre kerner høstes de solmodne fuldkornskerner, hvorefter de tørres nænsomt, så smag, konsistens og næring bevares. Dampningen reducerer den efterfølgende tilberedningstid til blot 10 minutter. Bonzos veganske og økologiske Hvedekerner og Havrekerner smager dejligt som tilbehør.

Brug Bonzo Sidedish som du har lyst

Fælles for alle Bonzos korn og kerner er, at de har en dejlig mild smag. Derfor kan de udgøre et godt fundament i en ret, men den store smag kommer fra de andre ingredienser i retten. De er derfor meget velegnede som mættende fyld i salater og som tilbehør til alle Bonzos simreretter. Brug dem til kolde og varme retter – lige som du ønsker. Velbekomme!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *