chili con carne

Bonzos Chili con Carne kan serveres helt enkelt som her eller nydes med tilbehør fra Bonzo Sidedish. 

Hvad er Chili con Carne?

Chili con Carne – en skøn simreret fra Bonzo

Hvad er Chili con Carne? Det er navnet på en krydret simreret. Det er oprindeligt en gryderet fra Mexico og Texas, hvor kød og grøntsager er sammenkogt i en krydret tomatsauce. ’Con Carne’ betyder ’med kød’ – så Chili con Carne er en lækker chiliret med kød.

Chili con Carne indeholder som hovedregel chili, tomater, koriander, spidskommen, løg, hvidløg og hakket kød. For det meste bruges der svine- og/eller oksekød, men Chili con Carne laves også med kalkun, kylling eller anden form for kød. Bønner og/eller majs er vigtige. Man mener, at de blev brugt som fyld i retten, hvis det kneb med kødet. Bonzo laver da også i dag en lækker chili uden kød – ’sin care’. I Bonzos Chili sin Carne er kødet erstattet af majs og bønner.

Chili con Carne på 10 minutter

Chili con Carne er en simreret, som det tager nogle timer at forberede og tilberede. Derfor har Bonzo valgt at have denne ret i vores sortiment, så du kan tilberede en ægte Chili con Carne på bare 10 minutter! Her får du den ægte smag lige fra glasset. Du kan også selv lave den fra bunden, hvis du har tid og lyst – se vores opskrift.

Bonzos Chili con Carne er en herlig ret i sig selv med grøntsager, chili, tomater, koriander og spidskommen, løg, hvidløg og hakket kød, hvor såvel røde kidneybønner og majs er kogt med. Spis den med godt, groft brød – så har du en skøn nærende ret.

Servér eventuelt Chili con Carne med lidt kølig creme fraiche på toppen – det matcher styrken i retten godt.

Bonzo Sidedish er super tilbehørchili con carne

Vil du have en lidt fyldigere ret, der rækker til mange, kan du prøve at servere en af Bonzos lækre Sidedish til. For eksempel vores Quinoa eller Bulgur-Quinoa mix – det er super dejligt og nemt tilbehør. Bonzo Sidedish er forkogt og tager blot 10 minutter at tilberede – det kan du gøre samtidig med, at du varmer vores Chili con Carne op.

Grøn salat eller en frisk tomatsalat er også skønt til Chili con Carne. Eller prøv at toppe retten med skiver af den sunde avocado. Mulighederne er mange med sådan en skøn ret.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *