Kødsovs

Bonzos Kødsovs er inspireret af stolte madlavningstraditioner. Servér eksempelvis retten med friskkogt pasta, champignon i skiver og basilikum på toppen.  

Kødsovs

Bonzos kødsovs – Bolognese til hele familien

Kødsovs i tomatsovs – pasta bolognese med parmesanost. Så har vi den mest populære færdigret til hele familien. Kødsovsen som kan gå til alle typer af pasta – spaghetti, penne, skruer osv. Når man tilbereder en kødsovs, er det naturligvis vigtigt, at kødet bliver tilberedt nænsomt, så det ikke bliver tørt og kedeligt. Hos Bonzo tilbereder vi Bonzos Kødsovs med en kødfars, som består af oksekød og svinekød. Det er den klassiske kombination, som sikrer, at kødet beholder sin smag og væde ved nænsom tilberedning.

Bonzos kødsovs – hele familiens favorit

Tomatsovsen er den klassiske med basilikum og lidt oregano. En helt klassisk simreret, som opbevares bedst i et henkogningsglas, hvor retten får lov til at sætte sig og beholde den skønne friske smag

Bonzos klassiske kødsovs med tomat serveres typisk med spaghetti og reven parmesanost. Som alle andre af de lækre simreretter fra Bonzo er den naturligvis fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer.

Børnene er vilde med Bonzos Bolognese, og de spiser, indtil der ikke er mere. Ja, Bonzos kødsovs bliver hurtigt hele familiens favorit.

Bonzos kødsovs med lækkert Sidedish tilbehørKødsovs

Bonzos kødsovs – eller bolognese – tager kun 10 minutter at tilberede. Servér kødsovsen sammen med Bonzos Fuldkornspasta – vegansk og økologisk. Det er en lækker variant i Bonzos Sidedish serie. Det tager mindre end 10 minutter at koge den ”al dente”, og sammen med kødsovsen i tomat er det en livret for hele familien – og et fuldgyldigt måltid på 10 minutter!

Tilbehøret kan varieres. Husk, at det ikke altid behøver at være pasta. En skøn gang Bulgur-Quinoa Mix fra Bonzo Sidedish er en rigtig god variant – mættende og super sund.

Eller prøv Perlebyg eller Hvedekerner. Bonzo Sidedish har dem forkogte, så det blot tager 10 minutter at tilberede et spændende måltid. Bonzo Sidedish giver dig mange valgmuligheder – det er en omfattende serie af tilbehør, som blot tager 10 minutter at tilberede. Og så er Bonzo Sidedish økologisk og vegansk.

Kombiner med andre Bonzo simreretter

Færdigretter fra Bonzo kan kombineres. Du kan for eksempel servere veganske simreretter sammen med kødretter, eller du kan holde dig til rent veganske retter.

TIP: Prøv at servere Bonzos Chili con Carne sammen med kødsovsen. Så får retten en helt ny spændende vinkel – super lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *