okse gullasch

Okse Gullasch er en lækker simreret fra Bonzo. Servér den fx med skiver af gulerødder, lidt creme fraiche og et par skiver godt, groft brød som her. 

Okse Gullasch

Okse Gullasch fra Bonzo

Har du lyst til en rigtig kødret, skal du vælge Okse Gullasch fra Bonzo med 72% rent oksekød! Gullasch er en spændende ret, der kan laves på flere måder. Når man taler om Gullasch, skelner man således ofte imellem Gullasch suppe og rigtig Gullasch.

Gullasch suppe er, som navnet siger, en kraftig suppe, hvori der er større stykker af grøntsager og kød – ofte kød i tern. Ungarsk Gullaschgryde er som regel en kraftig suppe – mere eller mindre flydende.

Den klassiske Okse Gullasch er en kraftig kødret med grøntsager uden alt for meget suppe og tilberedt af mindre stykker kød og grønt – lige nok til at retten kan varmes op. Den minder mest om en traditionel kødsovs.

Okse Gullasch fra Bonzo er lavet af de bedste råvarer

Oksekødet fra Bonzo kommer fra kødkvæg, som har gået i naturen og spist alle de naturlige fødeelementer, som marken rummer – altså et varieret udbud som sæsonen tilbyder. Det giver den kødsmag, vi kan lide.

I vores Gullasch benytter vi også lidt af krølfedtet fra oksen, som i mindre mængder er gavnligt for kroppen og giver en fantastisk smag.  Ny forskning viser nemlig, at animalsk fedt er ”Brain food” og en meget vigtig del af vores ernæring. Oksekød bidrager med vigtige næringsstoffer som protein, B12-vitamin, A-vitamin og B1-vitamin osv. Så Bonzos Okse Gullasch er en rigtig power-ret, som giver fornyet energi.

Okse Gullasch fra Bonzo med Sidedishokse gullasch

Bonzos klassiske Gullasch serveres traditionelt sammen med kartoffelmos, og det er en fantastisk ret. Har du ikke tid eller tålmodighed til at lave kartoffelmos, har vi en række Bonzo Sidedish, som også er fantastiske med retten. Prøv f.eks. forkogt perlebyg, som på 10 minutter er skønt tilbehør til Gullasch retten. Pastaskruer sammen med Gullasch er ligeledes rigtigt godt.

Det tager kun 10 minutter at varme et glas Okse Gullasch, og på samme tid er din Sidedish klar – så du får et sundt og nærende måltid på kun 10 minutter. Kortere tid fra startskuddet i køkkenet til varm mad på tallerkenen kan du ikke få 😊

Prøv også den skønne Okse Gullasch fra Bonzo sammen med Bonzos pragtfulde Ragú de Fagioli. Et perfekt fleksitar mix, hvor bønnerne går hånd i hånd sammen med Gullaschen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *