pasta

Bonzos sortiment af pasta består af fire typer: Pasta med rødbede, Pasta med urter, Fuldkornspasta og Majspasta. 

Pasta med smag – flere typer

Bonzo tilbyder flere typer pasta med smag.

BONZO PASTA MED RØDBEDE er fremstillet af durumhvede, som egentlig er en græsart, der dyrkes som korn. Durumhvede har et noget højere proteinindhold end almindelig hvede, som vi dyrker mest heroppe under vore himmelstrøg. Rødbeder har et højt fiberindhold og indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og jern. Alt sammen vigtige stoffer for os. Bonzos veganske, økologiske rødbedepasta er velsmagende pasta i høj kvalitet.

BONZO PASTA MED URTER er fremstillet af italiensk, økologisk durumhvede. Hveden modner under den kraftige sol, som fremhæver kornets smag og kvalitet. Pastaen tilsættes persille, hvidløg og basilikum og er med sin aromatiske duft og pikante smag velegnet som tilbehør til klassiske italienske retter med tomat og peberfrugter. pasta med urter

BONZO FULDKORNSPASTA er fremstillet af durumhvede. Durumhveden er grovformalet for at bevare fibrene i pastaen. Bonzos veganske, økologiske fuldkornspenne er velsmagende, fiberrig pasta i høj kvalitet.

BONZO MAJSPASTA er 100% majspasta og dermed glutenfri. Det er en spændende pastavariant – og et rigtig godt alternativ til traditionel hvedepasta for dem, der ikke ønsker eller kan tåle at spise gluten. Den solmodne, økologiske majs høstes og sorteres, hvorefter den formales og anvendes til vores pasta. Bonzos veganske majsskruer er sunde og rige på fibre. Majs er en råvare, der er naturligt fri for gluten.

TILBEREDNING af alle Bonzos pastatyper foregår på samme måde: Den koges 4-6 min. i rigeligt, letsaltet vand. Det er vigtigt, at du bruger en stor gryde, der kan rumme 3-4 liter vand, så der er en stor portion kogende vand – så stopper det nemlig ikke med at koge, når pastaen hældes i. Smag løbende på pastaen, indtil den er ”al dente” – der skal være lidt bid i pastaen, så den ikke bliver for slasket og udkogt. Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzos simreretter – classic eller vegan – eller for eksempel koldt i pastasalat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *