fotokonkurrence

Vi håber, at du bliver glad for Bonzo. Se alle vores produkter og find inspiration og serveringsforslag på Bonzo.dk

Fotokonkurrence – Vind en måltidskasse fra Bonzo!

Del/indsend foto og vind

Erik elsker Bonzo Kødboller
Erik elsker Bonzo Kødboller

Det bedste, vi ved, er at se billeder af vores Bonzo retter på middagsbordet. Derfor trækker vi hver måned lod om en måltidskasse efter eget valg. Alt du skal gøre er at dele eller indsende et billede til os fra din hverdag med Bonzo.

Du kan enten vælge at dele et billede på Instagram og tagge os under navnet @bonzofood eller indsende dit billede til vores mail: info@bonzo.dk. Heri må du gerne fortælle os, hvad du synes om vores forskellige Bonzo retter.

I bedste Masterchef stil udvælger vi ligeledes hver måned den bedste ret, hvor Bonzo indgår. Dette præmieres også med en måltidskasse efter eget valg. I begge tilfælde får vinderen direkte besked. Vi glæder os til at høre fra dig og se, hvordan du bruger Bonzo i din hverdag.

Da vi er vilde med at udvikle nye retter, må du også gerne skrive til os med forslag til nye retter – så tager vi dine forslag med i køkkenet og lader os inspirere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *