Bønner – supersunde på alle måder!

Brug rabatkoden bean10 og få alle Bonzos bønneretter til særpris

Nu er sommerferien slut for de fleste, og hverdagen melder sig igen med travle dage for mange mennesker. Så er det godt, at du har Bonzo i baghånden – vi er klar med en serie lækre simreretter til dig og din familie, så I kan få mad på bordet på bare ti minutter!

 


 

  • Bønner erstatter kød: Ligesom kød indeholder bønner en stor mængde protein. For at variere kosten kan man derfor snildt skifte kødet ud med forskellige bønner en gang eller to om ugen. Godt for dig og godt for vores klima – en ægte win win situation!
  • Bønner er slankekost: De mange proteiner og fibre giver dig større mæthedsfornemmelse, fordi de opløselige fibre optager en masse plads i maven.
  • Bønner styrker immunforsvaret: Bønner er også rige på antioxidanter, som styrker vores immunsystem.
  • Bønner regulerer kolesteroltal og blodtryk: Bønner har et højt indhold af opløselige kostfibre, som hjælper med at sænke kolesteroltallet. De er også rige på magnesium og kalium, som er med til at holde blodtrykket inden for det normale område og beskytter hjertekar-systemet.
  • Bønner styrker hjertet: Kostfibre kan være med til at mindske risikoen for hjertekar-sygdomme. Da bønner er proppet med kostfibre, er bønner et godt valg som en del af den daglige kost.
  • Bønner og diabetes: Bønner har et ​​lavt glykæmisk indeks. Det betyder, at deres indhold af kulhydrater kun langsomt får blodsukkeret til at stige. Det er vigtigt for alle, men især for diabetikere.
  • Bønner og kræft: Spiser du bælgfrugter mindst tre gange om ugen, får du masser af fibre, som kan være med til at mindske risikoen for tarmpolypper, der menes at være forstadie til tarmkræft.

 


 

FÅ 10 % PÅ ALLE BØNNEPRODUKTER

Brug koden senest 31. august:

bean10

 


 

I dag høstes der bønner til vores færdigretter

Det er et tegn på, at efteråret er på vej, og vi vil i dette nyhedsbrev gerne fortælle dig om bønnernes fortræffelige egenskaber – som er grunden til, at vi hos Bonzo er så vilde med bønner!

Bønner er bælgfrugter, som har et naturligt højt proteinindhold. De er fyldt med kostfibre, jern, zink, folat og magnesium og rige på vitaminer – især vitamin B. Vi tillader os at betegne dem som en virkelig superfood. En proteinrig kost er sundt, og en varieret kost er ligeså sundt! Bønner passer som fod i hose til dette, og der er derudover mange gode grunde til at spise bønner hver uge 😊

 


 

Tre lækre Bonzo Vegan retter med bønner

Vil du skyde en nem genvej til lækre bønner, så har Bonzo både veganske bønneretter og retter med bønner og kød på programmet.
Prøv disse veganske retter:

Ragu di Fagioli: I denne ret har vi 100 % fokus på de hvide bønner. Der er hele 45% bønner – tilberedt i en skøn tomat- og peberfrugtsauce tilsat løg og gulerødder. En sundhedsbombe. Spis retten opvarmet som den er eller sammen med skønne letkogte grøntsager som broccoli, spidskål eller lignende. Det er kun fantasien som sætter grænsen for et skønt super sundt måltid.

 Chili sin carne: Chili con Carne – bare uden kød. Her har vi en nærende vegansk ret med 20% røde bønner (hestebønner) i en tomatsovs med chili og majs. Saucen er tilsat ærteprotein for at hæve proteinindholdet. Spis et godt og groft brød til denne smagfulde ret.

Fagioli al Forno: I denne ret er der lidt færre bønner (35% hvide bønner), men mere tomat og peberfrugter. En luksus bønneret, som hele familien kan lide.

 

 

 

 


 

Bonzo Classic bønneretter med kød

Synes du, at der hører kød til din middag, så har vi to retter med bønner og kød på programmet:

Hvide bønner med bacon: En skøn ret med hvide bønner i tomat og bacon. Spis den på ristet brød evt. med et spejlæg på, så har du søndagsbrunchen klar på 10 minutter 😊 Eller prøv den som tilbehør til stegt laks – det går fantastisk sammen.

Chili con Carne: Den helt klassiske Chili con Carne med røde bønner og majs. Server den opvarmet med groft hvedebrød til.

 

 

 


 

Husk at dele dine oplevelser med Bonzo

Husk at deltage i vores konkurrence – der er en ny hver måned! Send et billede af din bedste Bonzo-servering eller del et billede på Instagram, hvor du tagger os. Du kan også sende os en opskrift med en Bonzo-ret. Vi trækker hver måned lod om en Bonzo måltidskasse, så vinder du, kan du prøve en hel stribe af de lækre Bonzo retter.

Deltag i konkurrencen

 

 

 

 


 

Prøv en måltidskasse

Vil du prøve dig lidt frem gennem Bonzo-universet, så tilbyder vi en række måltidskasser med forskellige retter, typisk bundet sammen af et tema: Chiliretter, veganske retter, retter med særlig appeal til børn – der er mange muligheder. Vælg mellem 6 forskellige måltidskasser og prøv dig frem.

Prøv en måltidskasse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *