V-Label giver dig sikkerhed for, at retten virkelig opfylder de veganske krav. V-label er en garanti for vegansk!

Bonzo anvender V-Label på de veganske retter!

Vegansk v-labelNår du ser det karakteristiske V-label på et af Bonzo-glassene, så ved du, at du er kommet i sikker havn med hensyn til det veganske. V-Label er nemlig et internationalt anerkendt, registreret symbol for mærkning af veganske produkter – herunder veganske færdigretter som de lækre simreretter fra Bonzo.

V-Label er derfor en enkel og pålidelig vejledning om, at en færdigret er 100% vegansk. En garanti for vegansk indhold, som du kan stole på. 

V-Label er så vigtig for veganske færdigretter, fordi det ikke er så enkelt at tjekke, om en færdiglavet ret er 100% vegansk ud fra ingredienslisten på produktet alene. Nogle ingredienser er angivet som E-numre eller med andre betegnelser, som dækker over en forarbejdet ingrediens. Så kan det være svært at gennemskue, om retten direkte eller indirekte alligevel indeholder animalske dele og derfor ikke opfylder samtlige de veganske dogmer.

Vegansk Bonzo Funghi Con Pomodori v-mærketVigtigheden af V-Label understreges også af, at der på europæisk plan endnu ikke er blevet vedtaget bindende juridiske definitioner af udtrykkene “vegansk” og “vegetarisk” i fødevareindustrien. Producenter kan ret beset fortolke deres egne veganske dogmer og claime, at produktet er vegansk.

Men når en Bonzo færdigret har V-Label, er det er en hurtig og sikker indikator for, at retten opfylder følgende veganske dogmer. Derfor er Bonzo V-Label certificeret:

  1. Retten indeholder ikke kød eller biprodukter fra slagtning (knogler eller bløddele), heller ikke fra fisk, fjerkræ, skaldyr og insekter.
  2. Retten indeholder ikke nogle former for animalske produkter eller biprodukter, herunder også mælkeprodukter, æg og honning.
  3. Produktet må ikke være kontamineret med animalske fødevarer under produktionen.
  4. Dyr må ikke have været benyttet eller udnyttet i forbindelse med produktionen af ingredienser til produktet (inkl. test på dyr).
  5. Produkt og ingredienser må ikke være testet på dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *