Hos Bonzo har vi udviklet 5 klassiske kødretter og 6 pragtfulde vegan retter.

En god gang gryderet er altid godt – velsmagende simremad

Hos Bonzo har vi en samling af skønne gryderetter. De er sunde og nem simremad – klar på 10 minutter.

En god gryderet er det samme som en simreret. Simremad er lavet af de bedste råvarer, som er sammenkogt til en ret igennem svitsning og opvarmning, hvorefter de småkoger i en længere periode. Kogetiden afhænger af de valgte råvarer, men det afgørende er, at alt koges stille og roligt sammen, til gryderetten bliver en velsmagende helhed. De enkelte ingredienser skal supplere hinanden, så smagen går op i en helhed – det er ægte, traditionel kogekunst, god gedigen simremad.

En gryderet er som regel bedre dagen efter tilberedningen, når smagen fra ingredienserne og krydderierne rigtig har udviklet sig til den skønneste simremad.

Disse traditionelle metoder benytter vi os af hos Bonzo. Vi håndlaver vores gryderetter, ganske som man gør det hjemme i køkkenet. Når gryderetten er færdig, øser vi færdigretten på glas og sikrer, at hele retten, i det tillukkede glas, bliver opvarmet til ca. 85°C i en periode, hvorefter gryderetten kan holde sig i adskillige år. Denne proces kaldes henkogning, og det er samme konserveringsproces, som vores bedsteforældre brugte før køleskabets tid.

Nem simremad på 10 minutter

Bonzo er nem og sund simremad, idet det blot tager 10 minutter at tilberede en skøn gryderet, som har samme kvalitet som den, du laver hjemme, og som oven i købet har fået tid i glasset til at samle smagen. Al smag bevares i glasset! Så slipper du for selv at bruge timer på at tilberede en gryderet.

Hos Bonzo har vi udviklet 5 klassiske kødretter og 6 pragtfulde vegan retter.


Af kødretter har vi følgende:Bonzo gryderet med oksekød

Gryderet med oksekød: den klassiske Gullasch med 72% oksekød! Her i en klassisk version velegnet til kartoffelmos eller fx perlebyg – prøv fx Bonzo forkogte perlebyg, som er en del af vores Sidedish serie med lækkert tilbehør.

Bolognese: Velegnet til spaghetti bolognese. 46% kød i den skønneste tomatsovs. Kog spaghetti og opvarm Bonzo’s Bolognese. Så har du den skønneste pasta bolognese på 10 minutter. Bolognese bliver også kaldet millionbøf, hvor andelen af tomatsovs kan variere. Kært barn mange navne. Her har vi dog fulgt en klassisk, italiensk opskrift. En sund kødsovs som også børn elsker – sund og nærende simremad. Drys evt. med reven parmesan som i Italien, der giver smagen ekstra umami.

Bonzo Kødboller
Bonzo Kødboller med majspasta

Chili con Carne: Denne Chili con Carne er den klassiske gryderet med kød, bønner og majs tilsat tomater, løg og hvidløg spicet lidt op med chili. Super velsmagende simremad, hvor varme krydderier giver en god smagsfylde.

Kødboller i tomatsovs: Til Spaghetti Cabonara er disse kødboller perfekte, og det tager kun 10 minutter at lave retten. Smagen er klassisk tomatsauce med krydrede kødboller, men tilpasset, så også børnene synes om den. Erstat eventuelt spaghetti med pastaskruer og du har en af børnenes livretter, som voksne også elsker. Bonzo har majs pastaskruer som er super skønne, hvis gluten er et problem.

Bønner med bacon: Vores gryderet med hvide bønner og røget bacon er fantastisk til et morgenspejlæg eller som tilbehør til stegt laks. Prøv den dejlige simreret – bønner med bacon er en klassisk spise, og vores bacon er røget efter alle kunstens regler. Rigtig simremad.


Bonzos vegan retter:

Først og fremmest kan det være vanskeligt at vurdere, om veganske retter Vegansk v-labelnu også er 100% vegan! Det skyldes, at simremad er sammensat at mange forskellige råvarer og ingredienser. Derfor har Bonzo altid V-Label på alle vores vegan færdigretter, som bevis for 100% vegan. Se altid efter V-Lablet  – din garanti for, at alt er 100% vegan.

En hyldest til den sunde Aubergine: Ragout al Paccantino: En auberginebaseret vegan ret med grillet aubergine, tomat, peberfrugt og løg. Naturligt modne grøntsager fra sydens sol sammenkogt til en vidunderlig sund vegansk færdigret. Den har en fyldig, men alligevel rund og behagelig smag. Spis den opvarmet til pasta eller perlebyg – eller prøv den kold på godt hvedebrød, som gerne må ristes og gnides med et hvidløgsfed.

Bonzo Arrabiata
Bonzo Arrabiata med majspasta

Arrabiata: Også en auberginebaseret vegan ret, hvor chili spiller en rolle sammen med peberfrugter, tomater og løg. Fantastisk kraftfuld simremad til pasta, bulgur eller ris, som matcher den kraftfulde ret godt.

En hyldest til svampe: Funghi con Pomodori: Pragtfuld simreret af svampe (champignon) og skønne, solmodne grøntsager. En smagfuld ret som er god til det hele, fordi kombinationen af svampe og tomater giver fylde og umami. Som kold er den god som spread på brød, og som varm servering er den superlækker med ris eller pasta – eller som tilbehør til et stegt kyllingebryst.

En hyldest til bønner: Fagioli al Forno er hvide bønner i en masse tomater Bonzo Fagioli Al Fornoog andre skønne solmodne grøntsager. En nærende ret som kan spises opvarmet med et godt stykke brød eller sammen med bulgur eller quinoa. En bombe af sundhed 😊, hvor tomatsaucen giver bønnerne ekstra karakter.

Ragu di Fagioli: En rigtig bønneragout af hvide bønner i en sovs af grøntsager. Rigtig dejlig sund mad, som er fyldt af smag fra de gode råvarer. Bedre bliver det ikke.

Chili sin Carne: Den klassiske chili con Carne uden (sin) kød (carne). Chili sin Carne er den klassiske ret, men her i en 100% vegansk udgave. Chili spiller en markant rolle i smagen sammen med spidskommen og andre varme krydderier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *