Månedens tema

Skal din studiestart være vegan?

– Bonzo er klar på ti minutter

Er du en af de mange nye studerende, der har studiestart nu her og har travlt med at få tid og penge til at hænge sammen? Her er et par gode tips til, hvordan du får hverdagens mad på bordet. Prøv nogle af Bonzos færdigretter: Det er hverdagsmad, der smager super godt. Er du en af de mange, der prøver kræfter med en vegansk livsstil, så har vi ikke mindre end seks lækre vegan retter i vores sortiment. Men er du til kød – ja så prøv at se på vores sortiment af retter med kød.

Køb nu – begrænset antal


Snup et Bonzo glas med en af de lækre retter, kom den i en gryde og varm godt igennem. Det tager ti minutter, så er maden klar. Imens kan du også koge noget Bonzo Sidedish tilbehør. Fx vores majspasta uden gluten, eller forkogte hvedekerner, eller er du mere til quinoa? – der er ti spændende varianter af Sidedish at vælge imellem! Nogle af retterne kan såmænd også spises lige fra glasset – så bliver det altså ikke nemmere 😊

Bliv fristet lige her


V-label – Selvfølgelig Vegansk v-label😊

Husk at alle Bonzo’s veganske retter er certificeret veganske. De bærer V-mærket, så du kan stole på, at alt er vegansk og lige efter bogen. Se mere om V-label på vores blog.

Læs mere om V-label


 

Prøv Arrabiata – en lækker klassiker fra Italien

Arrabiata er italiensk køkken, når det er bedst. Solmodne tomater, peberfrugt, chili – det hele kogt sammen til en kraftig og smagsfyldt ret.

Skal du have gæster en dag, så prøv at riste skiver af flute og kom Arrabiata på direkte fra glasset. Så har du skønne bruschetta – dejlige til et glas vin inden selve middagen, eller som en let forret.

Køb den smagfulde Arrabiata

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *