Pizza Bolognese opskrift

Pizza Bolognese

Pizza Bolognese til 2-4 personer

Du skal bruge:

Fremgangsmåde:
Bonzo Bolognese i klassisk italiensk Bolognese-stil giver dig mange muligheder i køkkenet. Prøv fx at fordele glassets indhold på en pizzabund og suppler med pølse, peberfrugt, små chilier og din foretrukne pizzaost, og bag den så ved 225 °C i 10 – 15 minutter.

Velbekomme!

Pizza Bolognese er en skøn variant af den klassiske Spaghetti Bolognese

Bolognese antyder, at retten kommer fra Bologna i Italien. Men vi må lægge kortene på bordet og fortælle dig, at det ikke passer. Den berømte gryderet er i stedet en variant af den berømte italienske Rágu, som er en ret, som simrer over en sagte ild i mange timer, så al velsmag og aroma kommer ud i retten. En rágu laves overalt i Italien med kød, grøntsager, vin, krydderurter – alt det herlige, vi forbinder med det solfyldte, italienske køkken.

À la Bolognese fortæller, at den er i stil med, hvad man ville servere i Bologna. Og de gode folk i Bologna er selv så begejstrede for Bolognesen, at de har taget den til sig som var det deres egen opfindelse!

Tip til: Pizza Bolognese

Bolognese ledsages oftest af pasta, men vil du variere, vil vi foreslå, at du prøver en Pizza Bolognese. Du begynder med at lave en pizzadej. Eller du kan gøre ligesom vi gør hos Bonzo, når vi vil lave denne skønne ret til frokost eller middag: Køb en færdig pizzadej hos bageren eller i supermarkedet – så sparer du en masse tid og får en dej, der er perfekt til pizza!

Rul ud og fordel Bonzo Bolognese sinreretten på den, drys med ost og bag i 10 minutter ved 225-250 grader. Så er den klar. Vil du give din Pizza Bolognese et ekstra pift, så drys med friske basilikumblade, pynt med rucola eller dryp med en god olivenolie, som du har tilsat et knust fed hvidløg.

Bonzo classic bolognese kødsovs
Frisk basilikum krydderurt
Friske tomater