Bonzo gryderet med oksekød, gulerødder, laurbærblade, brød og creme fraiche

Gryderet med oksekød

Mad til 2-4 personer

Du skal bruge:

Fremgangsmåde:
Varm glassets indhold i en gryde i 10 minutter. Servér retten med et stykke groft brød og en skefuld creme fraiche som i Ungarn og suppler evt. med ekstra grøntsager.

Tip: Bonzos klassiske gryderet med oksekød kan serveres traditionelt som Gullasch sammen med kartoffelmos, men har du ikke tid eller tålmodighed til at lave kartoffelmos, har vi en række oplagte og sunde alternativer i vores Bonzo Sidedish.
Du kan eksempelvis prøve vores forkogte Bonzo Perlebyg (2 dl vand til 1 dl perlebyg), som på 10 minutter udgør et skønt og mættende tilbehør til gryderetten.

Velbekomme!

Bonzo gryderet med oksekød gullasch med gulerødder og løg
Friskbagt fuldkornsbrød
Bonzo vegansk økologisk perlebyg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *