Bonzo vegan ragout al paccantino på grøn asparges med vegansk økologisk rødbedepasta og brød

Ragout al Paccantino med asparges og rødbedepasta

Mad til 2-4 personer

Du skal bruge:

Fremgangsmåde:
Vores Ragout al Paccantino kan sagtens serveres helt enkelt og kold, men er også suveræn opvarmet efter 10 minutter i gryden. Prøv eksempelvis denne herlige udgave med friske, grønne asparges:

Kog lidt af vores rødbedepasta i 8-10 minutter i rigeligt, letsaltet vand, til den er al dente. Kom Ragout al Paccantino i en gryde og varm den igennem i ti minutter.
Servér den opvarmede ret med et stykke lunt brød sammen med nogle sprøde og rå grønne asparges for at give retten lidt knas. Top evt. serveringen med lidt revet parmesanost og friske krydderurter.

Velbekomme!

Bonzo vegan ragout al paccantino med peberfrugter, tomat og aubergine.
Frisk grøn asparges
Bonzo sidedish økologisk, proteinrig, vegansk pasta med rødbede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *