Sunde færdigretter på tilbud med fri fragt!

Bonzo synes, at alle skal have mulighed for at smage vores fantastiske simreretter. Så er du hurtig på aftrækkeren, kan du nu få Bonzo ind af døren uden fragt.

Mad op til 8 personer! - Kun 200,- og fri fragt

Køb nu – først til mølle


Mad til 8 personer – Kun 200 kr.

Vælg 4 glas frit fra hylden – eller køb andre Bonzo produkter for mindst 200 kr – og få fri fragt. Tilbuddet gælder KUN i oktober – så tøv ikke for længe.

4 glas siger du – det er da ikke ret meget? Det er vi nu ikke helt enige i. 4 glas rummer nemlig mad til 8 mennesker, og når du til hvert glas samtidigt vælger et af vores skønne tilbehør, er der mad op til 16 personer. Så enten kan du invitere hele nabolaget til middag, eller du kan fordele måltiderne, så du og din familie har aftensmad i flere dage. Retterne har lang levetid. Og heldigvis er der så mange lækre Bonzo varianter, at I kan få nye livretter – hver dag!

Køb nu – først til mølle


Vegansk Bonzo chili sin carne Klassisk Bonzo gullasch - gryderet med oksekød

 

God efterårsferie

Måske er I på vej på efterårsferie i sommerhuset? Så kan du nå at få Bonzo med, så det bliver nemt at få mad på bordet og I kan bruge tiden sammen i stedet for at hakke og snitte grøntsager ved køkkenbordet. Hvis du bestiller inden kl. 14, så får du den allerede i morgen!

Shop Bonzo her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *