Bonzo Gullasch serveringsforslag

Bonzo – bedste kur mod november blues

Året har 16 måneder, og de fem af dem hedder november. Det har digteren Henrik Nordbrandt skrevet et digt om, og han hader virkelig november. Slut med indian summer. Slut med skovens bær og svampe. Ind med tåge, regn og klam kulde.

Heldigvis har Bonzo den perfekte kur mod november blues, når det grå og klamme vejr er ved at tage magten fra dig; vi har lækre og rustikke simreretter på glas, som kan varme både sjæl og krop. Hvad med at prøve vores Gullasch? Lige nu kan du endda få Bonzo Gullasch til en særlig god pris, så det er bare om at slå til!

Få 10% rabat på Bonzo Gullasch i hele november med koden:

gullasch10

 

Gullasch er en varmende ret fra Ungarn, hvor paprikaen gror. Her har man i århundreder lavet denne lækre ret, hvor løg, oksekød og krydderier med paprika i centrum simrer, til retten har indfanget al smag og aroma fra de gode råvarer. Gullasch er Centraleuropas sol og varme på glas – og du kan få retten på tallerkenen på bare 10 minutter!

Køb Bonzo Gullasch


Serveringsforslag – Bonzo Gullasch

Det er supernemt at servere Bonzo Gullasch: Op i gryden med retten og varm den igennem i 10 minutter. Imens kan du koge et Sidedish tilbehør, fx Perlebyg eller vores lækre Majspasta – og vupti, så er der skøn aftensmad til hele familien på få minutter.

Hvis du har overskud til det, kan du også prøve at lave en lækker kartoffel-sellerimos til: Kog kartofler og selleri uden salt, til det er mørt. Mos det med et mosejern eller en håndmixer og rør mosen sammen med lidt mælk og smag til med salt og peber.

Kom evt. lidt ekstra grøntsager ved, fx kogte gulerødder i skiver, og top hver portion med en klat creme fraiche. Ægte ungarsk og super lækkert!

Se alle vores opskrifter


Måltidskasser til alle!

Vinterforråd? Mad der sætter fut i blodcirkulationen? Gode retter til ungerne, så der bliver ro i ulvetimen? Eller mad, der giver klimaet en hjælpende hånd?

Prøv en af Bonzo’s 7 måltidskasser – der er noget for enhver, uanset om du er veganer, kødelsker, klimaven eller flexitar! Se mere på shoppen og vælg hvilken måltidskasse, du vil prøve.

Lige nu får du fri fragt på alle måltidskasser!

 

Køb en måltidskasse nu

Har du lyst til at prøve dig lidt frem, kan du også prøve en af vores gode smagepakker; her får du et udvalg af Bonzo’s retter, så du kan se, hvad du bedst kan lide!

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *