Risotto asparages og porre

One PotBonzo Risotto med asparges og porre

One Pot retter er populære – og har altid været det. At lave en One Pot ret er nemlig let, hurtigt og lækkert. One Pot bliver tilberedt på én gang og i én gryde/pande. Ved One Pot tilberedning bevares alle smagsnuancerne i retten, og du får et måltid på bordet uden at skulle have gang i hele arsenalet af gryder, potter og pander.

Alle Bonzo’s retter er One Pot retter. Og nu har vi hos Bonzo udviklet en række produkter sammen med vores italienske leverandører, hvor også tilbehøret indgår. Lettere bliver det ikke. Retterne er anderledes end de Bonzo retter, du kender fra glassene, men de er så gode, at vi er stolte over at sætte Bonzo’s navn på!

Bonzo One PotOne Pot retterne er hurtigt klar

Alle Bonzo’s One Pot retter tilberedes i princippet på samme måde; vand og olie opvarmes, og indholdet i en One Pot ret tilsættes. Efter en tid og omrøring er retten klar. Alle informationer står på emballagen, så det ikke kan gå galt med tilberedningen. Husk at tjekke, hvor lang tid en ret skal koges – det svinger lidt fra ret til ret.

Bonzo’s One Pot retter er skabt på baggrund af dehydrerede råvarer, som er vakuumpakkede for at bevare råvarernes gode smag. Dehydrering er det samme som tørring, og det er en god gammel måde at konservere råvarer på uden brug af kemi og opvarmning.

Bonzo’s One Pot retter kommer hele vejen omkring det lækre, italienske køkken. Du finder retter med pasta, polenta, kartofler og ris suppleret med de skønneste grøntsager fra Middelhavskøkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *