Husk de gode beslutninger

 

Bonzo familien har afskaffet nytårsforsætterne. Vi træffer gode beslutninger i stedet for 😊

Vi har blandt andet besluttet, at vi vil leve lidt sundere, end vi plejer. Og den beslutning vil vi gerne dele med jer. Bonzo gør det nemlig nemt at leve sundt. Vores herlige gryderetter og simreretter er fyldt med grøntsager og for manges vedkommende også med bælgfrugter. De er gode kilder til protein, så du får alle de nødvendige næringsstoffer og samtidig føler dig mæt i lang tid. Og så smager de godt – så kan det da ikke blive nemmere at holde fast i en god beslutning, vel?

 

 

Se hele udvalget af Bonzos sunde retter

 


Atleter vælger Bonzo

Det er ikke nogen tilfældighed, at nogle af Danmarks bedste sportsfolk har gjort Bonzo til en stor del af deres daglige kost. Følg fx fodboldspilleren Christian Thobo Køhler eller de to landsholdsatleter Frederik Schou-Nielsen og hans kæreste Louise Østergård.

Alle tre har valgt den veganske vej og nyder at sætte en af Bonzos seks veganske varianter på bordet. Det er hurtig, sund og autentisk mad på bare ti minutter!

 


Spis dig sund og mæt i få kalorier

Skal vi ikke være ærlige – vi tæller alle sammen kalorierne lidt mere her i januar, ikke sandt? Bonzo familien har gjort det nemt for dig: Prøv vores nye Måltidskasse, hvor kalorierne er i fåtal. Vi har sammensat en lækker kasse af retter, der alle sammen rummer omkring 100 kalorier pr. 100 gram – så er det nemt for dig at beregne et sundt og slankende måltid, og du kan spise dig mæt i få kalorier!

TILBUD!

Spis dig mæt i disse skønne retter:
Ragu de Fagioli – 97 kcal/100 g
Funghi con pomodori – 105 kcal/100 g
Chili sin Carne – 100 kcal/100 g
Normalpris: 540 kr. for 9 glas.
NU: 495 kr. + FRI FRAGT

 

Køb den kalorielette måltidskasse

 


Solskin på glas

Dagene blev igen længere end natten, da vi passerede den 21. december, men der er stadig mange grå dage, for vi skal hen i slutningen af januar, før vi for alvor kan mærke, at lyset vender tilbage. Men skønt bliver det, når vi snart kan hilse på foråret og suge ny energi til os.

I mellemtiden: Nyd de skønne Bonzo simreretter. De er nemlig fyldt med solskin på glas i form af masser af solmodne tomater og masser af andre grøntsager fra Sydeuropa. Prøv Middelhavskassen og få syn for sagn!

 

Køb middelhavskassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *