Gourmet fastfood

Gourmet fastfood – nemt og godt

Gourmet fastfood! Kan det lade sig gøre? Ja det kan det – det er Bonzo et lysende bevis på, ikke mindst vores One Pot, som bare kræver en gryde og et blus

Fastfood har ikke det bedste ry. Men hos Bonzo går vi i høj grad ind for fastfood – nemlig i den version, som vi kalder Gourmet Fastfood. Med Bonzo’s One Pot gourmet fastfood får du et superlækkert måltid på få minutter, og det eneste du skal bruge, er en gryde, vand og måske lidt olie. Der er 17 herlige varianter at vælge imellem, og de dækker helt spektret fra pasta over ris til kartofler og linser, så du kan nemt finde en variation, som du kan lide.

Bonzo One Pot gourmet fastfood er kendetegnet ved, at du blot skal komme indholdet af posen i en gryde sammen med vand og lidt olie. Herefter koges retten op, og den skal så stile og roligt stå og samle sig i gryden på et sagte blus. Et kvarters tid – så har du en lækker frokost eller aftensmad i gryden.

One Pot betyder jo ”Én gryde”, og det er helefidusen: Retten tilberedes i en enkelt gryde, så den kræver ikke noget stort samtalekøkken med et kæmpekomfur, men kan tilberedes både på campingturen, på båden eller derhjemme, hvor du kan få dig et lækkert måltid uden at bruge hele køkkenets arsenal af gryder og pander.

Med One Pot kan du komme hele spektret rundt inden for gourmet fastfood. For eksempel med en lækker risotto med svampe og trøffelolie, en spaghetti ”Assasinata” med godt med smæld på smagen, eller en herlig kartoffelmos med spinat. De 17 forskellige slags rummer noget for enhver smag.

 • Spicy spaghetti

  Spicy spaghetti “Assassina”

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK
 • Couscous med squash

  Couscous med squash fra Italien

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK
 • Risotto Karl Johan svampe

  Risotto med Karl Johan svampe

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK
 • Linguine med Pesto Genovese

  Linguine med Pesto Genovese

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK

Gourmet fastfood har en lang historie

I dag tænker vi mest på burgere og hurtig Kina take aways, når vi tænker på fastfood. Og ordet kom da også først ind i de engelske ordbøger i 1951, men vidste du, at fastfood i virkeligheden har en lang og stolt historie?

I oldtiden spiste nogle af de første kristne, kopterne, noget vi godt vi betegne som gourmet fastfood, når de i fastetiden spiste friturestegte kugler af malede bønner – forløberen for vore dages falafel. Og de fleste romere spiste fastfood hver dag. I det gamle Rom havde de færreste huse på grund af brandfaren deres eget køkken, og derfor spiste de i de mange små restauranter og spisekøkkener, som lå på ethvert gadehjørne. Grød med fiskesovs, små salater og gryderetter – retter, som vi genfinder i det italienske køkken i dag.

Og sådan kunne vi blive ved helt op til moderne tid, hvor englænderne spiser Fish & Chips og emigranter fra Hamburg opfandt det, der senere blev til burgeren.

One Pot Gourmet fastfood – brugt på ekspeditioner

One Pot Gourmet fastfood bygger således videre på en lang tradition, hvor mennesker har haft behov for at kunne stille sulten i hurtige retter, som samtidig var sunde, lækre og fyldt med energi.

One Pot har sin helt egen historie i fastfood’ens forunderlige verden. Siden 2007 har den italienske producent leveret One Pot til den internationale rumstation ISS, og de er meget stolte af på den måde at have bragt italiensk gourmet fastfood helt til stjernerne!

 • Polenta med middelhavets krydderier

  Polenta med Middelhavets krydderier

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK
 • Pappardelle med Karl Johan svampe

  Pappardelle med Karl Johan svampe

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK
 • Orecchiette med vegansk bolognese

  Orecchiette med vegansk bolognese

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK
 • Minestrone

  Minestrone suppe – klassisk italiensk

  Mad til 3 serveringer

  65,00DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *