Grillede grøntsager med risotto med asparges og porrer, samt Ragout al paccantino

Du skal bruge:

  • 1 ps. One Pot Risotto med asparges og porrer
  • 1 glas Bonzo Ragout al Paccantino
  • Røde og gule peberfrugter svarende til 1½ peberfrugt pr. person (eller mere, hvis I er sultne)
  • Et bundt grønne asparges
  • Squash, ca. ½ pr. person
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. parmesan

Fremgangsmåde:

Begynd med at tilberede One Pot Risotto med asparges og porrer. Følg anvisningen på posen.

Opvarm Ragout al paccantino i en gryde under omrøring i ca. 10 minutter.

Del peberfrugter og squash i mindre stykker.

Læg peberfrugter, squash og asparges på grillen og grill dem ved god varme, så de får god farve og tydelige grillspor. Pensl med olivenolie og krydr med salt og peber.

Anret hver tallerken med Risotto med asparges og porrer og Ragout al paccantino. Fordel de grillede grøntsager på tallerkenerne og pynt med stykker af rå, grøn asparges og basilikumblade.

 

TIP:

Flager af parmesanost vil klæde retten, som også vil hilse et dryp citronsaft velkommen.

Velbekomme!