Kotelet med Arrabiata og One Pot pasta

Du skal bruge:

  • 1 kotelet af gris pr. person
  • 1 ps. One Pot pasta
  • 1 glas Bonzo Arrabiata
  • Små røde peberfrugter
  • Rucola-salat til garniture
  • Frisk rosmarin
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Fremgangsmåde:

Begynd med at tilberede Bonzo Arrabiata: Varm retten op under omrøring i en gryde.

Tilbered One Pot pasta er anvisningerne på posen.

Pensl koteletterne med olivenolie og læg dem på grillen. Læg lidt rosmarinkviste ved, det giver en formidabel smag til kødet.

Pensl de små peberfrugter med olie og læg dem på grillen.

Koteletterne grilles, til de er netop gennemstegte og krydres med salt og peber. Stegetiden afhænger af tykkelsen på koteletterne.

Anret hver tallerken med nogle skefulde Bonzo Arrabiata og en passende mængde pasta. Tilføj 3 grillede peberfrugter til hver tallerken og garner med frisk rucola salat eller anden grøn salat.

 

TIP:

Pynt hver kotelet med lidt grillet rosmarin. Riv også gerne lidt frisk, usprøjtet citronskal hen over koteletterne – det giver en herlig aromatisk smag. Pensl koteletterne med olivenolie iblandet lidt urtesalt inden grillningen.

Velbekomme!