Kylling med basmatiris med mild karry og Fagioli al forno

Du skal bruge:

  • 1 kyllingebryst eller -lår pr. person
  • 1 ps. One Pot basmatiris med mild karry
  • 1 glas Bonzo Fagioli al Forno
  • 1 Salatagurk
  • Flutes eller andet hvidt/groft brød i skiver
  • Persille eller andet kryddergrønt til pynt

Fremgangsmåde:

Begynd med at tilberede risen efter anvisningen på posen.

Opvarm Fagioli al forno i en gryde under omrøring, til det er gennemvarmt.

Pensl kyllingestykkerne med olie og grill dem. De er færdige, når kødsaften er klar – stik i dem med en gaffel og se på den saft, der trænger ud.

Skær agurkerne i stykker på ca. 2 cm og grill dem, til de har grillspor og er godt gennemvarme.

Anret hver tallerken med Fagioli al forno og placer et kyllingestykke ovenpå. Læg ris på tallerkenen sammen med agurkestykker. Krydr det hele godt med knust sort peber og salt. Pynt med persille eller andre friske krydderurter.

Grillede brødskiver med lidt pesto passer fint til.

 

TIP:

Giv smagen en ekstra dimension ved at pensle kødet med en blanding af appelsinsaft og olivenolie, inden du griller det. Krydr evt. med urtesalt og pynt med knuste nigellafrø.

Velbekomme!