Laks med couscous med grøntsager og kapers, med Ragu di fagioli

Du skal bruge:

  • 1 laksekotelet pr. person
  • 1 ps. One Pot couscous med grøntsager og kapers
  • 1 glas Bonzo Ragú di Fagioli
  • Radiser
  • Citroner
  • Blandede grønne salater, fx en pose blandede babyleafs
  • Salt og peber
  • Evt. friske ærteskud

Fremgangsmåde:

Start med at tilberede One Pot couscous efter anvisningen på posen.

Opvarm Ragu de fagioli i en gryde, til det er gennemvarmt.

Skær citroner i halve og læg dem på grillen.

Læg laksen på grillen og grill den, til den er netop gennemstegt. Begynd med at grille den på skindsiden og  grill den derefter færdig på kødsiden.

Anret maden. Læg først grønne salater på noget af tallerkenen og læg couscous ovenpå. Pynt med skiver af radise. Anret lidt Ragu di fagioli i en lille skål eller en lille bunke på hver tallerken. Tilføj laksen og garner med de grillede citroner.

 

TIP:

Laksen får et ekstra smagsfif, hvis du krydrer den med urtesalt. Du kan lave urtesalt selv eller købe mange dejlige urtesalt-varianter hos købmanden 😊

Det pynter retten og giver en fin smag, hvis du også garnerer fisken med lidt friske ærteskud.

Velbekomme!

Frisk basilikum krydderurt