Persondatapolitik hos Bonzo ApS

Formålet med denne persondatapolitik er at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling på www.bonzo.dk.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål.

Vi vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

  1. Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse personoplysninger for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Bonzo ApS indsamler og behandler dine personoplysninger, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  1. Den dataansvarlige

Bonzo ApS er den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.bonzo.dk.

Kontaktoplysninger:

Bonzo ApS
Nordre Strandvej 180 B
3140 Ålsgårde, Danmark
+45 20 20 27 22
info@bonzo.dk

  1. Formål og dertilhørende behandlingsgrundlag

3.1 Opfyldelse af kontrakt

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. I den forbindelse indhenter vi din e-mailadresse for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Behandling af disse oplysninger er nødvendig for, at der kan ske opfyldelse af kontrakten og varen kan leveres til dig som kunde, i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b).

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale, da dette er nødvendigt for at gennemføre købet, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

3.2 Tilmelding af nyhedsbrev

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Dit samtykke vil udgøre grundlaget for behandling af dine personoplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Du kan til enhver tid have ret til at trække dit samtykke tilbage ved at til- og afmelde dig nyhedsbrevet, i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 7, stk. 3. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

3.3 Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjemand, og vi overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Becher-Madsen service med henblik på levering af dine indkøb, i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Stripe, som fungerer som vores databehandler. Alle personoplysninger som du oplyser på vores website, vil blive opbevaret i Stripes datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

  1. Yderligere oplysninger

Vi oplyser dig i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 13, stk. 2, litra a) om, at dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 1 år efter, at du har modtaget din vare.

  1. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Vi skal i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 13, stk. 2, litra b) oplyse, at du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få indsigt i og få berigtiget dine personoplysninger
  • At få slettet dine personoplysninger

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Datatilsynet kan kontaktes på:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København, Danmark

+ 45 33 19 32 00

dt@datatilsynet.dk

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@bonzo.dk

Cookies

På dette website anvendes cookies, men du har mulighed for at sige nej tak til cookies, hvis du ønsker det.

Første gang du besøger websitet, præsenteres du for en besked om cookies øverst på siden.

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, der sættes på din computer, når du besøger en hjemmeside. I denne tekstfil gemmer hjemmesiden informationer, som den gerne vil kunne læse, næste gang du besøger siden. Det er ofte informationer, der bruges til statistik og analyse, og er helt ufarlige.

En cookie er en tekstfil, ikke en programfil. Det betyder, at cookien ikke selv kan gøre noget på din computer. Den kan ikke indsamle oplysninger, sprede virus eller på anden måde gøre skade. Indholdet af cookies læses og skrives af de hjemmesider, du som bruger besøger.

Når du bruger hjemmesiden sættes en sessionscookie, som er nødvendig for, at websitet fungerer optimalt. Denne cookie indsamler ingen personoplysninger om dig og bliver slettet, når du lukker din browser.

Ja tak

Hvis du trykker på “Acceptér”, eller hvis du klikker videre til en ny side uden at tage stilling til cookies, sættes cookies på din computer, og meddelelsen på forsiden forsvinder. Næste gang du besøger websitet med samme browser, vil du ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies, og der vil fortsat blive sat cookies.

Der sættes for nuværende alene en cookie, der husker dit valg om cookies.

Nej tak

Hvis du trykker på “Acceptér ikke”, sættes ikke cookies. Der sættes kun en cookie, som husker, at du ikke ønsker, at der sættes cookies.

Ønsker du slet ikke, at der sættes cookies på din computer, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal være opmærksom på, at der i så fald kan være elementer på websitet, som ikke fungerer.

Læs mere om cookiehåndtering her: http://minecookies.org/cookiehandtering/