Italienske supper

Her finder du vores udvalg af sunde italienske supper. Der står suppe på menuen næsten hver dag i de fleste italienske hjem. Om det er sommer eller vinter, så er en suppe en skøn forret – eller gør det ud for en nem frokost, serveret blot med et godt stykke brød til. Derfor er vi glade for, at vi nu hos Bonzo kan præsentere disse tre italienske supper, som hver især repræsenterer et lille stykke af det klassiske Italien. Se også vores udvalg af italiensk pasta og risotto fra Italien.

Viser alle 3 resultater

 • Bønnesuppe – klassisk suppe fra Apulien

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK
 • Linsesuppe – klassisk ret med røde linser

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK
 • Minestrone suppe – klassisk italiensk

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK

Her finder du italienske supper til hver en tid

I Danmark betragter vi ofte suppen som mad til den kolde tid – vi taler om en varmende kop suppe, suppe en kold vinterdag – eller suppe, der kan tø sjælen op. Og ingen tvivl om det – suppe er en herlig ting en frostkold vinterdag. Med italienske supper er det imidlertid lidt en anden sag. Sommer eller vinter – suppe er et næsten fast indslag i den daglige menu. Og med vores tre herlige italienske supper giver vi hos Bonzo dig alle muligheder for at tage dette gode element fra den italienske menu ind i din egen.

Du kan vælge mellem minestrone, linsesuppe og bønnesuppe. De indgår alle i One Pot serien, hvor man blot tilsætter vand og måske lidt olie og ellers koger det hele godt igennem, hvorefter man kan servere den herligste ret. Alle Bonzos supper er veganske og mærket med V-mærket, så hvis du ønsker at holde dig til en ren vegansk kost, er supperne en fin løsning.

Suppe er fra gammel tid en fantastisk måde at tilberede et måltid på. Alt i én gryde, vand – og tid til, at det hele koger sammen, så kraft og smag for alvor kommer til sin ret. Tiden har vi brugt for dig, ligesom vi har hakket og snittet alle de lækre grøntsager, som er brugt til Bonzos supper. Du skal bare tilsætte vand og kan servere en lækker tallerken suppe efter et kvarter – hvad enten du vil have en nem frokost eller måske bruge suppen som forret til aften.

Vores tre supper er kendetegnet ved, at de er et festfyrværkeri af grøntsager, og så er de kogt med bælgfrugter – linser eller bønner – som er med til at give struktur, smag og gode proteiner. Dermed bliver en suppe et fuldgyldigt måltid, som opfylder alle dine næringsbehov.

Minestrone er nok den mest kendte af alle italienske supper. Og minestrone er da heller ikke én suppe – tager man et kig i den store italienske kogebog ’Sølvskeen’, vil man finde flere hundreder af opskrifter på minestrone. Suppen varierer nemlig fra egn til egn og kan laves med de råvarer, man nu engang har til rådighed. Nogle gange med kød, andre gange uden – og som i Bonzos tilfælde rent vegansk.

Linse- og bønnesuppe bygger også på stolte italienske suppetraditioner og er begge to repræsentanter for god bondekost. Det er fyldige og nærende supper, der nok kunne gøre en bonde glad, når han kom træt hjem efter en dag i marken eller efter vinplukningen.

God fornøjelse!