Måltidskasse

Prøv en måltidskasse – så bliver det ikke nemmere! Med en måltidskasse får du alt, hvad du skal bruge til et skønt og lækkert måltid leveret lige til døren. Du skal bare pakke op og gå i gang – nemmere bliver det ikke! Der er en god grund til, at måltidskasser stormer frem. En måltidskasse er en fantastisk mulighed for at få alt, som du skal bruge til et måltid, samlet på én gang. Det er slut med at rende i supermarkedet på vej hjem fra arbejdet, med stressede børn hængende på slæb – i stedet kan du tage det stille og roligt og få ekstra tid til at hygge med familien. Måltidet venter nemlig derhjemme og skal bare varmes – så er det klar.

Viser alle 15 resultater

 • Tilbud

  Den Store Grillkasse

  Inkl. grillpincet

  359,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Bland-selv

  BYG SELV

  Fra: 207,00DKK
  Vælg produkter
 • Tilbud

  Bønnekassen

  Smagepakke

  190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Den italienske Pasta kasse

  Smagepakke

  190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Familiefavoritter

  Smagepakke

  190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Veganske klassikere

  Smagepakke

  190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Den Italienske Risottokasse

  Smagepakke

  190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Vegansk Forrådskasse

  LIMITED EDITION

  Gratis levering til døren

  590,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Forrådskassen

  Stor, klassisk kød kasse

  4 store måltider til 4 pers.

  569,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Bonzo Vegan Top 10

  Det bedste veganske fra Bonzo

  620,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Bonzo Top 10

  Det bedste fra Bonzo

  620,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Når klimaet tæller

  Vegan familiekasse

  3 måltider til 4 pers.

  399,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Familiekassen

  Klassisk familiekasse

  3 måltider til 4 pers.

  399,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Den Store Pastakasse

  999,00DKK
  Tilføj til kurv
 • One Pot Pasta – Basta!

  5 lækre pastaretter

  320,00DKK
  Tilføj til kurv

Måltidskasse fra Bonzo

Hos Bonzo kan du ikke bare få én måltidskasse. Vi har skabt 9 lækre kasser, som dækker enhver smag og ethvert behov. Er du til stærke sager? Så prøv Bonzo’s måltidskasse ”Sved på panden” – 4 lækre veganske retter med ekstra krudt i: Chili sin carne, Arrabiata, Ragout al Paccatino og Fagioli al Forno er 4 veganske retter, hvor chili sætter sit præg på smagen. Måltidskassen indeholder naturligvis også lækkert Sidedish tilbehør – så alt er klart og parat til et herligt måltid på blot 10 minutter!

De andre måltidskasser fra Bonzo har hver deres tema: En fokuserer på kalorierne, så du kan få dig et sundt måltid uden at lægge for meget til sidebenene, en anden består af klimalette retter, så du med denne måltidskasse kan spise og samtidig gøre klimaet en tjeneste, og en tredje er inspireret af køkkenet fra landene omkring Middelhavet. Lækre retter med tomat og grøntsager, så du nemt kan overholde den sunde Middelhavsdiæt. Med en måltidskasse til ulvetimen har vi også taget højde for, at I nogle gange har brug for at få ro i huset. I den måltidskasse finder I både bolognese og kødboller – to af børnenes favoritter. Sundt, nemt og godt – I får ro uden at gå på kompromis med det, som I serverer for børnene.

Kig på bonzo.dk og se alle varianterne – der er noget for enhver smag.

Vi kender alle sammen nogle i dag, som abonnerer på en måltidskasse. Markedet stormer fremad, og det er der gode grunde til. Rigtig mange er glade for at slippe for at skulle handle i de fysiske butikker hele tiden og for at slippe for at spekulere på, hvordan de får sat et måltid sammen, som på én gang er sundt, lækkert og velsmagende. Den udfordring løser sig selv med en måltidskasse.

Bonzos retter er kendetegnet ved, at de er helt uden konserveringsstoffer og tilsætningsstoffer. Alligevel kan de på grund af den særlige, traditionelle tilberedningsmetode holde sig længe i emballagen, så vælger du en måltidskasse fra Bonzo, har du samtidig alle gode muligheder for også at opbygge et lille forråd af lækre retter, så et godt måltid aldrig er længere end 10 minutter væk!

Er du vild med lækker mad fra Bonzo? Så prøv også vores One Pot eller se hele vores udvalg af vegansk mad og simremad med kød.