Simremad med kød

Få simremad på bordet med Bonzo. Vi har skabt en serie af de skønneste simreretter med kød, som for en stor dels vedkommende er inspireret af det italienske køkken. Kødboller, bolognese, bønner med bacon. De kunne lige så godt blive serveret af en italiensk kok, der vil hygge om familie og venner. Men vi har også været en tur i Ungarn og set, hvordan en ægte gullasch bliver til, og i Mellemamerika, hvor chili con carne er opfundet. Alt har vi bragt hjem til dig, og du kan nu finde 5 skønne simreretter – ægte simremad med kød, som er lige at gå til.

Bonzo har snittet, hakket, stegt og braset for dig og rørt i gryderne i lang tid, mens smagen i simremaden har samlet sig og nu er klar til at give dig herlige oplevelse ved spisebordet. Dit job er til gengæld blevet ganske enkelt: Du skal blot hælde indholdet af glasset med Bonzo simremad om i en gryde, tænde for blusset og stille og roligt varme retten igennem i ca. 10 minutter. Imens kan du så vælge at koge noget af Bonzo Sidedish tilbehøret. Det tager også 10 minutter, og på den korte tid kan du altså få et sundt, lækkert og fuldgyldigt måltid på bordet. Simremad på 10 minutter – det klarer Bonzo for dig!

Viser alle 5 resultater

  • Bønner med bacon

    Bønner med bacon

    Mad til 2 personer

    60,00DKK
  • Chili con Carne ret

    Chili con Carne

    Mad til 2 personer

    60,00DKK
  • Gullasch

    Gullasch

    Mad til 2 personer

    60,00DKK
  • Kødboller

    Kødboller

    Mad til 2 personer

    60,00DKK
  • Bolognese

    Bolognese

    Mad til 2 personer

    60,00DKK

Simremad – det lækreste til en hyggestund

Når man siger simremad, så siger man samtidig hyggemad, dybe smage, gode råvarer – og masser af tid. Hvis du vælger Bonzo’s lækre simreretter, får du det hele – og skal ikke bruge timer på selv at kokkerere. 10 minutter – så er maden på bordet!

Gennem historien har simremad været en yndet spise. Hvis man studerer den romerske kok Apicius’ kogebog fra det gamle romerrige, kan man se, at romerne allerede dengang holdt af at spise sammenkogte retter, hvor der var kælet for råvarerne og tilsat skønne, varme krydderier – sammen med den allestedsnærværende fiskesovs garum, der blev brugt i stort set alle romerske retter for at give salt smag og umami i retterne.

Når simremad – eller simreretter – ofte kom på middagsbordet, hænger det sammen med, at madlavning før komfurets tid foregik på åben ild, over bål eller på gløder i en åben skorsten. Så var det praktisk, at maden kunne laves i en enkelt gryde, som kunne stå og passe sig selv i lang tid, mens husmoderen eller kokkepigen kunne tage sig af andre ting i køkkenet imens.

Efterhånden fandt man ud af, hvad der gik godt sammen. Kød, krydderier, krydderurter, korn eller ris – det blev basis for megen lækker simremad. Da Columbus havde været en tur ude at sejle og opdagede Amerika, kom tomaterne til Europa, og så kan man sige, at ikke mindst Italiens madskæbne var beseglet. Simremaden blev udvidet med skønne tomatsovse og med den skarpe chili, som også kom til os fra Amerika.

Hvad er specielt ved simremad fra Bonzo?

Simremad er populært og vil altid være det. Det tror vi i hvert fald på hos Bonzo, og vi vil så gerne dele vores glæde over de lækre retter med dig. Vidste du, at de kan holde sig i et uåbnet glas i op til 3 år – uden at behøve at skulle i køleskab? Det skyldes, at vi har brugt en henkogningsmetode, som også din oldemor vidste, hvordan man brugte. Alt er naturligvis uden konserverings- eller andre tilsætningsstofer – med Bonzo får du den rene vare.

Fyld spisekammeret eller hylden i køkkenskabet op – så har du altid et lækkert, sundt måltid ved hånden!

Er du vild med lækker, nem mad? Så kan vi også anbefale vores serie af One Pot og vores langtidsholdbare måltidskasser.