Veganske måltidskasser

Veganske måltidskasser er en fantastisk løsning til dig, der har en travl hverdag og gerne vil prøve den veganske vej. Bonzo har nemlig gjort alt det hårde arbejde for dig. Vi har snittet, hakket og svitset og skabt en række herlige gryderetter, som du blot skal varme og servere sammen med noget af det sunde tilbehør, som måltidskassen også rummer. De veganske måltidskasser gør det enkelt at leve sundt, grønt og klimavenligt. Se hele vores udvalg af vegansk retter og de populære One Pot.

Viser alle 6 resultater

 • Tilbud

  Den Store Grillkasse

  Inkl. grillpincet

  359,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Bønnekassen

  Smagepakke

  190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Vegansk Forrådskasse

  LIMITED EDITION

  Gratis levering til døren

  590,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Når klimaet tæller

  Vegan familiekasse

  3 måltider til 4 pers.

  399,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Den Store Pastakasse

  999,00DKK
  Tilføj til kurv
 • One Pot Pasta – Basta!

  5 lækre pastaretter

  320,00DKK
  Tilføj til kurv

Prøv den veganske levevis med en vegansk måltidskasse

Er du en af de stadig flere, der vælger at leve vegansk? Så har Bonzo familien med sine veganske måltidskasser gjort livet let for dig!

Stadigt flere får lyst til at prøve den veganske levevis. Med Bonzos veganske måltidskasser er det blevet en smal sag, for du har fået masser af muligheder for at vælge vegansk, så det passer til din og familiens smag. Vi har sammensat ikke mindre end seks forskellige veganske måltidskasser, så du kan både få sved på panden, tælle kalorier og nyde de skønneste One Pot retter – alt sammen sund mad, der er klar efter ganske kort tid i køkkenet.

Mange har lyst til at prøve at leve vegansk – enten for good, eller for at se, om det er noget, man synes om. Men der er også en del, der holder sig lidt tilbage – for er det nu ikke besværligt med alle de grøntsager, og hvordan får vi sammensat måltider, der både er sunde, veganske og dækker de behov for proteiner, vitaminer, mineraler, stivelse og alt det andet, som vi mennesker skal bruge for at kunne udvikle og vedligeholde vores kroppe?

Bonzos veganske måltidskasser fjerner disse bekymringer fra dig og gør livet lidt lettere. Vi har nemlig gjort alt det besværlige arbejde for dig. Åbn et glas med en skøn, vegansk Bonzo simreret, varm indholdet godt igennem og kog noget Sidedish tilbehør, og vupti – så har du fået et fuldgyldigt måltid, som både du og din familie med garanti bliver rigtig glade for.

Alle Bonzos veganske måltidskasser opfylder kriterierne for Bonzos mad: Det skal være sundt, det skal være grønt, det skal smage godt, og det skal være enkelt og hurtigt at tilberede et fuldgyldigt måltid. Under 20 minutter, fra du åbner glasset eller pakken, til du kan servere de herlige retter for hele familien!