Veganske måltidskasser

Veganske måltidskasser er en fantastisk løsning til dig, der har en travl hverdag og gerne vil prøve den veganske vej. Bonzo har nemlig gjort alt det hårde arbejde for dig. Vi har snittet, hakket og svitset og skabt en række herlige gryderetter, som du blot skal varme og servere sammen med noget af det sunde tilbehør, som måltidskassen også rummer. De veganske måltidsaksser gør det enkelt at leve sundt, grønt og klimavenligt. Se hele vores udvalg af vegansk retter og de populære One Pot.

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud

  Bønnekassen

  Smagepakke

  245,00DKK 190,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Vegansk Forrådskasse

  LIMITED EDITION

  Gratis levering til døren

  590,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Den Store Grillkasse

  Vegansk tilbehør til grillmiddagen

  Se vores lækre opskrifter

  620,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Når klimaet tæller

  Vegan familiekasse

  3 måltider til 4 pers.

  399,00DKK
  Tilføj til kurv

Prøv den veganske levevis med en vegansk måltidskasse

Er du en af de stadig flere, der vælger at leve vegansk? Så har Bonzo familien med sine veganske måltidskasser gjort livet let for dig!

Stadig flere har fået lyst til at prøve den veganske levevis. Med Bonzos veganske måltidskasser er det blevet en smal sag, for du har fået masser af muligheder for at vælge vegansk, så det passer til din og familiens smag. Vi har sammensat ikke mindre end fem forskellige veganske måltidskasser, så du kan både få sved på panden, tælle kalorier og nyde de skønneste one pot retter – alt sammen sund mad, der er klar efter ganske kort tid i køkkenet.

Mange har lyst til at prøve at leve vegansk – enten for good, eller for at se, om det er noget, man synes om. Men der er også en del, der holder sig lidt tilbage – for er det nu ikke besværligt med alle de grøntsager, og hvordan får vi sammensat måltider, der både er sunde, veganske og dækker de behov for proteiner, vitaminer, mineraler, stivelse og alt det andet, som vi mennesker skal bruge for at kunne udvikle og vedligeholde vores kroppe?

Bonzo’s veganske måltidskasser fjerner disse bekymringer fra dig og gør livet lidt lettere. Vi har nemlig gjort alt det besværlige arbejde for dig. Luk et glas med en skøn, vegansk Bonzo simreret op, varm indholdet godt igennem og kog noget Sidedish tilbehør- og vupti, så har du fået et fuldgyldigt måltid, som både du og din familie med garanti bliver rigtig glade for.

Vi har udviklet fem forskellige veganske måltidskasser til dig. ”Få sved på panden” – den består af fire lækre retter, hvor der ikke er sparet på krydderierne, og hvor du ikke mindst får et lille svirp af chili på tungen, når du smager på sagerne. Der er Chili sin carne, Arrabiata, Fagiloli al forno og Ragout al Paccantino i denne herlige måltidskasse – sammen med lækkert Sidedish tilbehør: Urtepasta og Chinoa mix.

”Middelhavskassen” tager dig med på en herlig tur til Middelhavets kyster, hvor friske grøntsager og sunde bælgfrugter i årtusinder har været basiskost. Og der er en grund til, at livsstilen derfra er blevet et forbillede for hele verden – her lever man nemlig let, sundt og lige efter lægernes forskrifter. Nyd Arrabiata, Ragout al paccantino eller den herlige ret med svampe Funghi con pomodori. Har du lyst til at prøve en af Bonzo’s nemme one pot retter, så har vi også listet en pakke med Pappardelle med Karljohn svampe i kassen! Du finder og fire forskellige slags pasta: Urtepasta, Rødbedepasta, Majspasta og Fuldkornspasta. Middelhavskassen matcher smagsløgene hos både børn og voksne.

I ”Når klimaet tæller” har vi fokuseret på fire af vores bedste retter med grøntsager og bælgfrugter. Du kan nyde din mad i bevidstheden om, at ingen køer har pruttet metan, for at du kan føle dig mæt og godt tilpas.

Skulle du have lyst til også at se lidt på, hvad du egentlig indtager af kalorier med dine måltider, så har Bonzo med den veganske måltidskasse ”Når kalorierne tæller” gjort det supernemt for dig: 100 g af hver ret rummer lige omkring 100 kCal, så det er hurtigt og enkelt at beregne, hvor mange kalorier du får, når du øser op på tallerkenen. Tilbehøret er også enkelt og sundt – vi har lagt Bulgur og Quinoa samt Urtepasta i kassen.

Onepot favoritpakken er en særlig vegansk måltidskasse: Her har vi samlet fire skønne favoritter fra Italien: Klassisk linsesuppe, Risotto med Karl Johan svampe, Linguine med pesto Genovese og Siciliansk couscous. Du skal bare åbne pakken og tilberede indholdet efter vejledningen – det er enkelt og kræver bare én gryde. De fire dejlige retter har vi kombineret med to slags tilbehør: Risotto og Kartoffelmos – begge retter er nogle, som du også sagtens kan nyde, som de er, så du har et virkeligt bredt udvalg, hvis du vælger Onepot favoritpakken.

Alle Bonzos veganske måltidskasser opfylder kriterierne for Bonzo’s mad: Det skal være sundt, det skal være grønt, det skal smage godt, og det skal være enkelt og hurtigt at tilberede et fuldgyldigt måltid. 10 – 15 minutter er max, fra du åbner glasset eller pakken, til du kan servere de herlige retter for hele familien!