Blanquette de Veau

199,00DKK


Blanquette de Veau er en klassisk fransk simreret fyldt med smag.

750 g / Mad til 2-3 personer

Blanquette de Veau serveres med forskelligt tilbehør, så det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, om man for eksempel foretrækker en god kartoffelmos, ris, brød eller pasta til denne ret. Hos Bonzo har vi flere typer af Sidedish tilbehør, som du kan prøve til denne skønne ret. Prøv for eksempel vores One Pot kartoffelmos med spinat og løg. Det er skønne typer tilbehør, som matcher den herlige simreret perfekt, og der er mulighed for frit valg på hylden til at udsøge netop det tilbehør, som I bedst kan lide i familien.

Blanquette de Veau egner sig også fantastisk i tarteletter.

Vil du servere retten som på et fransk brasserie, vil det være en god idé at supplere den med en klassisk grøn salat. Vælg forskellige grønne bladsalater og lav en fyldig dressing af lidt olie, vineddike, dijonsennep og en smule honning. Pisk det hele godt sammen og smag til med salt og peber og bland de grønne blade heri.

God appetit!

Prøv også vores Poulet aux Morilles.

Tilberedning af Blanquette de Veau:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm under omrøring.

Opbevaring af Blanquette de Veau:
Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.
Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i op til 4 dage.

Varenummer (SKU): DK2064 Kategori:

Blanquette de Veau

Ingredienser:
Kalveskank (oprindelse: Frankrig) (43 %), gulerødder, fløde, løg, små champignon, smør, mel, krydderurter, kalvefond (gluten), porrer, majroer, nellike, hvidløg.

Vægt:
750 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 825 kJ/196 kcal
Fedt 13 g
– heraf mættede fedtsyrer 5,0 g
Kulhydrat 2,0 g
– heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 18 g
Salt 1,0 g