Bønner med bacon er en alsidig ret, som du kan spise til alle måltider fra morgenmad over frokost til aftensmad.
500 g / Mad til 2 personer
Bønner med bacon. Kommer du til at tænke på en ægte English Breakfast? Så er du ikke helt galt på kareten, for Bonzos bønner med bacon passer perfekt til den rustikke engelske morgenmad, som kan holde dig mæt til længe efter frokost.
Hovedingrediensen i denne lækre gryderet fra Bonzo er hvide bønner, som overalt i verden bruges som en daglig basiskost. De er som mange andre bælgfrugter fyldt med protein og fiber, så spiser du masser af hvide bønner, får du dækket dit behov for protein på en god og klimavenlig måde, og samtidig får din mave det rigtig godt.
Som de andre Bonzo retter har disse bønner med bacon italienske rødder, selv om de passer godt til en god gang English breakfast i weekenden. I Italien vil man nyde dem til frokost eller aften, hvor de enten kan udgøre hovedretten eller være en del af flere mindre retter, sådan som et rigtigt italiensk måltid består af.
Retten er skønt balanceret i smagen – bønner og tomat lægger en god bund i smagen, som nuanceres med den røgede og saltede smag fra baconen.
Bønner med bacon kan fint serveres som de er, varmet op, så retten er gennemvarm. Så er den et fuldt måltid. Du kan eventuelt supplere med friske tomater, friskhakkede krydderurter eller andet grønt – eller prøv at servere vet ”hapsefad” ved siden af med strimler af peberfrugt, gulerodsstave, skåret stængel af bladselleri, og hvad du ellers har i køleskabets grøntsagsskuffe.
Prøv også at servere retten kold på skriver af lyst brød, som du rister i ovnen med lidt olivenolie og knust hvidløg på. Så har du med et snuptag lavet ægte italienske bruschetta, som er perfekt som forret eller som en lille hapser med et glas vin til.
Bonzos bønner med bacon er fri for konserveringsmiddel og fyldt med gode, friske råvarer.
Bønner med bacon tilberedning:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm under omrøring.
Bønner med bacon opbevaring:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.
Henkogning – læs mere.
Prøv også vores populære Chili con carne.

Emma Hundsted –
Går til mange forskellige retter og har en god smag.
Inge merete –
Dejlig smag, hurtig at tilberede på en travl dag! Kan anbefales.
Anni –
Lækkert, sundt og nemt 👍
Anna Piil –
Enkel og hurtig ret der bare skal varmes op. Rigtig god især prisen taget i betragtning.