Perfekt til ulvetimen

Børnenes livretter

(5 kundeanmeldelser)

399,00DKK

Prøv også..

 • Classic Smagepakke

  Gratis forsendelse

  Mad til 10 personer

  300,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Familiekassen

  Klassisk familiekasse

  3 måltider til 4 pers.

  399,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Forrådskassen

  Stor, klassisk kød kasse

  4 store måltider til 4 pers.

  569,00DKK
  Tilføj til kurv

3 måltider til 4 pers. (familie med børn)

Måltidskassen som børnene elsker! Der er 2 glas af de berømte Bonzos Kødboller og 2 glas af den lækre Bonzos Bolognese med masser af kød. Perfekt til ulvetimen!

Ren sund energi til de små poder – men også til resten af familien, som vil elske disse sunde retter, der er klar på 10 minutter.
Måltidskassen giver 4 måltider til en familie på 4 (16 portioner i alt), men da nogle børn spiser rub og stub, er det med forbehold.
Vælg selv hvilke tilbehør, du har lyst til at servere sammen med børnenes livretter. Hvert måltid udgør 1 kg mad, dvs. 250 g pr. person. Du får en sund og lækker portion til under 20 kr.

Et måltid kan trækkes over flere dage. Glassenes holdbarhed er omtrent 30 måneder. Opbevar dem ikke i direkte sollys eller over stuetemperatur. Når de er åbnet, kan de holde sig i 3-5 dage i køleskab.

Se serveringsforslag til Ulvetime-kassen under fanen nedenfor. Velbekomme!

Varenummer (SKU): DK1425 Kategorier: , ,

 

  • 2 x Kødboller (DK1029)
  • 2 x Bolognese (DK1036)
  • 1 x Gullasch (DK1012)
  • 1 x Fuldkornspasta (DK1258)
  • 2 x Majspasta (DK1371)

Serveringsforslag

Bonzo classic kødboller i tomatsovs sammen med økologisk naturligt glutenfri majspasta, rødbedepasta eller fuldkornspasta fra Bonzo Sidedish.
Kødboller med fuldkornspasta. majspasta, rødbedepasta

Bonzo Kødboller er en skøn ret, der oplagt kan serveres med en af vores pastavarianter fra Bonzo Sidedish, som hele familien vil holde af.
Majspasta er glutenfri, mens rødbede- og fuldkornspastaen er fremstillet af den bedste, solmodne durumhvede. Med en pastavariant til kødbollerne er aftensmaden klaret.

Bonzo classic Bolognese sammen med økologisk glutenfri majspasta, rødbedepasta eller fuldkornspasta fra Bonzo Sidedish drysset med parmesan.
Bolognese med fuldkornspasta, majspasta, rødbedepasta

Med en Bonzo Bolognese og en af vores Sidedish pastavarianter som tilbehør bliver det ikke nemmere! Servér den klassiske ret som den er, opvarmet i en gryde med pasta til.

Tip: Gør retten endnu mere autentisk ved at drysse med lidt revet parmesanost.

5 anmeldelser af Perfekt til ulvetimen

 1. Per Theiler

  Nu hedder den børnenes livretter og måske det bare er os, men når det kommer til noget hurtigt nemt mad, så er det nu også blevet forældrenes livretter. Rigtig, rigtig nemt og det er der bare brug for nogle gange. Smager nu godt.

 2. Magnus

  Lækre, forskellige pasta med kødboller eller bolognese, mere kunne børnene ikke bede om. Den er bare god (og heldigvis nem).

 3. Liselotte Thygesen

  Hitter i hele familien, børnene er meget glade for flere af gryderetterne. Dejligt nemt for os som forældre bare lige at varme op.

 4. Sabine van Herrer

  Alle kender ulvetimen, og vores familie har stor fornøjelse af Bonzos sunde produkter. Så er kødbollerne mine børns livret. Sabine 🙂

 5. Ulla Knudsen

  Vores børn hhv 2½ og 5½ elsker disse retter – Bolognesen og kødbollerne med pasta – “Bonzo mad” – så bliver det spist igennem. Altid godt at have nogle glas i skabet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Forrådskassen

  Stor, klassisk kød kasse

  4 store måltider til 4 pers.

  569,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Classic Smagepakke

  Gratis forsendelse

  Mad til 10 personer

  300,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Familiekassen

  Klassisk familiekasse

  3 måltider til 4 pers.

  399,00DKK
  Tilføj til kurv