Bulgur og Quinoa

(1 kundeanmeldelse)

35,00DKK

Prøv også..

 • Vegansk Bolognese med chili

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Ragout al Paccantino

  Ragout al Paccantino

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Quinoa

  Quinoa mix

  500 g

  50,00DKK

500 g

Bulgur og quinoa er en skøn blanding af tilbehør, som både rummer quinoaens mange ernæringsmæssige fordele og hvedekernernes blide smag og gode fylde.

Bulgur og quinoa – med denne blanding får du det bedste fra det nordafrikanske køkken i forening med de lækre quinoa frø fra Syd- og Mellemamerika.

Bulgur er knækkede hvedekerner, som vi har udvalgt omhyggeligt, hvorefter vi har dampet dem nænsomt, så den blide og fyldige smag bevares i de solmodne kerner. Ideen med at knække hvedekerner og dampe eller forkoge dem, så de lynhurtigt kan blive til et lækkert tilbehør, stammer fra Mellemøsten og Nordafrika.
Her er bulgur en del af den daglige basiskost. Bulgur bliver både brugt som tilbehør til gryderetter og simremad og som ingrediens i eksempelvis salater, hvor de knækkede kerner er med til at give fylde, fibre og energi.

Quinoa stammer fra Amerika, hvor de oprindelige indbyggere i Syd- og Mellemamerika har dyrket quinoa planten i omkring 6.000 år – det er altså en ældgammel plante, som tidligt har været en del af menneskets daglige mad.

Quinoa er et superlækkert frø, som er fri for gluten men til gengæld rummer en masse vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Dertil kommer gode, vegetabilske fedtstoffer som er med til at styrke kredsløb og fordøjelse. Quinoa er fyldt med protein – helt op til 22% alt efter hvilken sort, der er tale om.

Vi har forkogt denne blanding af bulgur og quinoa, sådan at du blot skal koge kerner og frø i ti minutter – så er tilbehøret klar til servering. Dermed passer tilbehøret perfekt til Bonzo’s færdiglavede simreretter, som er fyldt med tomater og andre grøntsager. Prøv for eksempel af servere bulgur og quinoa mix’et til vores skønne gullasch eller kødboller – det vil hurtigt blive populært ikke mindst hos familiens mindste. Husk et grønt drys af friskhakkede krydderurter som persille, kørvel eller basilikum. Det pynter og giver et ekstra pift vitaminer!

Vi kan også varmt anbefale vores Quinoa mix, perlespelt og perlebyg.

Bulgur næringsdeklaration

Varenummer (SKU): DK1227 Kategorier: ,

Serveringsforslag bulgur

Bulgur med ragout al paccantino
Ragout al Paccantino med Bulgur/Quinoa

Giv vores grøntsagsfyldte Ragout al Paccantino et godt modspil med vores proteinrige Bulgur-Quinoa mix fra Bonzo Sidedish, og servér retten med grønne asparges og friske tomater toppet med lidt friske krydderurter.

Tip: Du kan også supplere retten med en grov salat af spidskål, bredbladet persille og groft-smuldret fetaost.

Om bulgur og quinoa

Tilberedning bulgur og quinoa:
Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand (2 dl vand til 1 dl bulgur og quinoa). Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller fx koldt i salater.

Ingredienser bulgur og quinoa:
Bulgur*, rød quinoa (20%). 100% økologisk og forkogt.
*Gluten allergene.
Kan indeholde spor af soja og sesam.

Vægt:
500 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

1 anmeldelse af Bulgur og Quinoa

 1. Lea Eriksen

  Kunne være fint med lidt flere serveringsforslag, men ellers en rigtig god oplevelse. Smager fantastisk og er nemt at forberede.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Quinoa

  Quinoa mix

  500 g

  50,00DKK
 • Ragout al Paccantino

  Ragout al Paccantino

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Vegansk Bolognese med chili

  Mad til 2 personer

  60,00DKK