Cassoulet Chalossais

199,00DKK


Cassoulet Chalossais er en klassisk fransk simreret fyldt med smag.

750 g / Mad til 2-3 personer

Cassoulet Chalossais serveres med forskelligt tilbehør, så det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, om man for eksempel foretrækker en god kartoffelmos, ris, brød eller pasta til denne ret. Hos Bonzo har vi flere typer af Sidedish tilbehør, som du kan prøve til denne smagfulde ret. Prøv for eksempel vores One Pot kartoffelmos med spinat og løg. Det er skønne typer tilbehør, som matcher den herlige simreret perfekt, og der er mulighed for frit valg på hylden til at udsøge netop det tilbehør, som I bedst kan lide i familien.

Vil du servere retten som på et fransk brasserie, vil det være en god idé at supplere den med en klassisk grøn salat. Vælg forskellige grønne bladsalater og lav en fyldig dressing af lidt olie, vineddike, dijonsennep og en smule honning. Pisk det hele godt sammen og smag til med salt og peber og bland de grønne blade heri.

God appetit!

Prøv også vores Boeuf Bourguignon.

Tilberedning af Cassoulet Chalossais:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm under omrøring.

Opbevaring af Cassoulet Chalossais:
Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.
Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i op til 4 dage.

Varenummer (SKU): DK2057 Kategori:

Cassoulet Chalossais indeholder

Ingredienser:
Konserverede andevinger (oprindelse: Frankrig), vand, pølse (svinekød (oprindelse: Frankrig), krydderier, urter, naturligt svinekød), konserveret svinekød (oprindelse: Frankrig), hvide bønner, gulerødder, tørret svinekød (oprindelse: Frankrig), løg, tomatpuré (tomat, salt, forsyrer: citronsyre), hvidløg, persille.

Vægt:
750 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 594 kJ/141 kcal
Fedt 11 g
– heraf mættede fedtsyrer 7,0 g
Kulhydrat 2,0 g
– heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 8,0 g
Salt 1,0 g