Cavatelli pasta med broccoli og bønner

65,00DKK


Smagfuld vegansk ret lavet med klassisk syditaliensk Cavatelli. Tilberedt: Ca. 950 g

Mad til 2 portioner

Vælger du denne ret, har du fat i en ægte italiensk klassiker. Cavatelli pasta tilberedes ofte sammen med broccoli og bønner – typisk de kendte hvide bønner eller cannelini bønner, som er en mindre variant. Cavatelli er en syditaliensk pastatype og derfor fremstillet uden æg, som man typisk kommer i pastadej i det nordlige Italien.

Det er derfor en fast pasta, der bevarer sin gode konsistens ved kogning, og derfor værdsættes den af mange italienere, som tilbereder deres pasta ’al dente’, med lidt bid. Denne form er afrundet, og nogle sammenligner den med et lille hotdogbrød. Broccoliens milde smag går fint sammen med pastaen, og bønnerne er med til at sikre dig de livsnødvendige proteiner. En skøn ret med duft, struktur og en herlig smag.

TIP: Prøv med et drys revet parmesan eller tilsvarende vegansk variant på hver portion.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): DK1845 Kategorier: , ,

Cavatelli pasta med broccoli og bønner

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 87%, bønner 5%, broccoli 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), tomater, hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN.
Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 950 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1469 kJ / 351 kcal
Fedt: 1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 69,4 g
– heraf sukkerarter: 1.9 g
Protein: 13 g
Fibre: 3,8 g
Salt/Sodium: 1,6 g/649 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 850 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 20 minutter). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

TIP: Servér evt. med en stærk olivenolie og 100 g stegte brødcroutoner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cavatelli pasta med broccoli og bønner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *