Chili con Carne

(11 kundeanmeldelser)

60,00DKK

Prøv også..

 • Forrådskassen

  Stor, klassisk kød kasse

  4 store måltider til 4 pers.

  569,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Chili sin Carne

  Chili sin Carne

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

500 g / Mad til 2 personer

Chili con Carne er en ret fra Mexico. Det tror de fleste i hvert fald, men vi skal i virkeligheden lidt længere mod nord i det mellemamerikanske bælte; nemlig til Texas, hvor retten menes at være opstået omkring byen, San Antonio. Der er også mange diskussioner om, hvorvidt der skal bønner i retten eller ej – men det synes vi nu, at der skal! Så får du både ekstra proteiner og gode fibre.

Uanset hvad, så har vi at gøre med en ret, som gennem årene er blevet en af de mest populære også i vores del af verden. Alle kan lide kombinationen af de møre, røde bønner, det lækre kød og den smagsrige sovs, som har simret med tomater, skønne krydderier og chili.

Har man først haft duften af Chili con Carne i næsen, glemmer man den ikke. Det er det herlige krydderi, spidskommen, der trænger igennem med sin forjættende duft af Østens mystik. Krydderiet blev oprindeligt dyrket og brugt i Afrika, Mellemøsten og Kina, men i dag er det en vigtig del af det mellemamerikanske køkken også.

Chili hører naturligvis også til retten. Vi har krydret Bonzos Chili con Carne, så de fleste kan være med, men vil du have rigtig sved på panden, kan du jo komme ekstra chili i, enten tørret og stødt eller fx en jalapeno-chili skåret i tynde skiver.

Som oftest serveres Chili con Carne med en klat creme fraiche på hver portion og med brød til. Du kan gøre retten ekstra indbydende med et drys friskhakkede krydderurter, og er du ikke så meget for brød og gluten, kan du for eksempel servere Bonzos majspasta til – den er født glutenfri og smager super lækkert.

Alle de lækre simreretter fra Bonzo er fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer. Dette gælder naturligvis også vores smagfulde Chili con Carne.

TIP: Hvis du ønsker en lidt fyldigere ret, så kan vi anbefale at servere Chili con Carne sammen med en af vores lækre Sidedishes. Gode bud kunne være med bulgur, quinoa eller ris.

Tilberedning af Chili con Carne:
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm retten under omrøring ved ikke for kraftig varme. Servér med godt brød og lidt creme fraiche. Velbekomme.

Opbevaring af Chili con Carne: 
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Henkogning – læs mere herom.

Er du til vegansk mad? Så prøv vores lækre Chili sin Carne.

Chili con carne næringsdeklaration

Varenummer (SKU): DK1135 Kategorier: , Tag:

Chili con Carne serveringsforslag

Klassisk chili con carne med brød, friskhakket grønt, chili i skiver og creme fraiche
Klassisk Chili con Carne

Varm glassets indhold op i en gryde og servér retten helt enkelt med et godt og groft madbrød til og eventuelt lidt frisksnittet grønt og ekstra frisk chili i fine skiver.
Top evt. op med en skefuld creme fraiche.

Se opskrift

Chili con carne i ovnbagte tortillas med salat, majskerner og rød peber drysset med revet ost
Tortillas i ovn

Kom et par skefulde Chili con Carne på nogle tortillaer sammen med lidt snittet salat, majskerner og rød peber i tynde strimler.
Rul sammen, gratinér i ovn med revet ost på og servér varme.

Chili con Carne indeholder

Ingredienser:
Vand, kød af gris (30 %), udblødte røde kidneybønner (15 %), majs (8 %), tomater (5 %), stivelse, chilipulver (0,3 %), rødbedekoncentrat, hvidløg, naturlige krydderier, hvedemel*, sukker, gærekstrakt, løg, aroma, salt, solsikkeolie.
*Gluten allergene

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 745 kJ/180 kcal
Fedt 11,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrat 10,6 g
– heraf sukkerarter 1,8 g
Protein 7,8 g
Salt 1,0 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

 

11 anmeldelser af Chili con Carne

 1. Markus Nielsen

  Rigtig god til tortilla, da den giver en masse smag og er en god bund.

 2. Josephine Amalie

  En god og klassisk Chili con carne, der godt kan piftes lidt yderligere op med noget chili. God smag. Blev leveret fra den ene dag til den anden, så det var nemt.

 3. Anni

  Nemt, sundt og lækkert 👍

 4. Inge merete Andersen

  lækker smag, sundt mættende og nærende! Hurtigt tilberedt på en travl dag! Kan anbefales – altid at have nogle glas ved hånden!

 5. Emil Mikkelsen

  Perfekt til en travl dag, når der skal spises sundt og lækkert uden der er tid til at forberede en helt masse.

 6. Martine Bille

  Jeg er så træt af, at alle retter i dag skal være så spækket med tilsætningsstoffer, farve og Gud ved efterhånden hvad. Vores lille dreng er allergisk overfor farve og har også problemer ofte med tilsætningsstoffer og stort set alting, der ikke bliver lavet helt fra bunden, kan han derfor ikke tåle. Det er så træls! Der er det fantastisk med Bonzo og denne Chili con Carne smager himmelsk.

 7. Lærke Bentele

  Tilberedes nemt og hurtigt, der er mange muligheder for at parre tilbehør eller tilføje lidt friske råvarer. Fik retten leveret på en dags tid.

 8. Sofia Frederiksen

  Lidt brød, lidt creme fraiche og så skal den bare opvarmes i en gryde. Det går rigtig godt sammen og er et lækkert lille måltid i min travle dag.

 9. Anders Kraes

  Oplagt til brød, nachos, ris. Mange muligheder. Selv spiser jeg den ofte bare opvarmet i en gryde uden noget til, det er ligetil og smager rigtig godt.

 10. Clara Majlund

  Chili sin Carne og Chili con Carne er de to bedste produkter i Bonzos samling. Der er så meget smag i begge retterne. Jeg kan godt lide at koble dem med noget ris og lidt chili, der gør det næsten til et helt hjemmelavet måltid.

 11. Olivia Pierre

  Man kan smage de lækre kvalitetsråvarer og selvom den bare skal varmes op, så smager den altså rigtig godt. Det kan godt nok anbefales, hvis man ligesom mig ikke altid gider bruge en halv aften i køkkenet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Chili sin Carne

  Chili sin Carne

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK
 • Forrådskassen

  Stor, klassisk kød kasse

  4 store måltider til 4 pers.

  569,00DKK
  Tilføj til kurv