Chili con Carne

(11 kundeanmeldelser)

50,00DKK

Møre bønner i skarp kødsovs. 500 g

Mad til 2 personer uden tilbehør.
Mad til 4 personer med tilbehør.

Chili con Carne er navnet på en krydret simreret. Det er oprindeligt en gryderet fra Mexico og Texas, hvor kød og grøntsager er sammenkogt i en krydret tomatsauce.
Som alle andre af de lækre simreretter fra Bonzo er vores Chili con Carne naturligvis fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer.

Vil du have en lidt fyldigere ret, der rækker til mange, kan du prøve at servere en af Bonzos lækre Sidedish til.
For eksempel vores Bulgur-Quinoa mix – det er super dejligt og nemt tilbehør.

Tilberedning:
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm retten under omrøring ved ikke for kraftig varme. Servér med godt brød og lidt creme fraiche. Velbekomme.

Opbevaring:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.
Læs mere om henkogning.

 

Varenummer (SKU): DK1135 Varekategori: Tag:

Serveringsforslag

Klassisk chili con carne med brød, friskhakket grønt, chili i skiver og creme fraiche
Klassisk Chili con Carne

Varm glassets indhold op i en gryde og servér retten helt enkelt med et godt og groft madbrød til og eventuelt lidt frisksnittet grønt og ekstra frisk chili i fine skiver.
Top evt. op med en skefuld creme fraiche.

Se opskrift

Chili con carne i ovnbagte tortillas med salat, majskerner og rød peber drysset med revet ost
Tortillas i ovn

Kom et par skefulde Chili con Carne på nogle tortillaer sammen med lidt snittet salat, majskerner og rød peber i tynde strimler.
Rul sammen, gratinér i ovn med revet ost på og servér varme.

Produktet indeholder

Ingredienser:
Vand, kød af gris (30 %), udblødte røde kidneybønner (15 %), majs (8 %), tomater (5 %), stivelse, chilipulver (0,3 %), rødbedekoncentrat, hvidløg, naturlige krydderier, hvedemel*, sukker, gærekstrakt, løg, aroma, salt, solsikkeolie.
*Gluten allergene

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 745 kJ/180 kcal
Fedt 11,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrat 10,6 g
– heraf sukkerarter 1,8 g
Protein 7,8 g
Salt 1,0 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

 

11 anmeldelser af Chili con Carne

 1. Markus Nielsen

  Rigtig god til tortilla, da den giver en masse smag og er en god bund.

 2. Josephine Amalie

  En god og klassisk Chili con carne, der godt kan piftes lidt yderligere op med noget chili. God smag. Blev leveret fra den ene dag til den anden, så det var nemt.

 3. Anni

  Nemt, sundt og lækkert 👍

 4. Inge merete Andersen

  lækker smag, sundt mættende og nærende! Hurtigt tilberedt på en travl dag! Kan anbefales – altid at have nogle glas ved hånden!

 5. Emil Mikkelsen

  Perfekt til en travl dag, når der skal spises sundt og lækkert uden der er tid til at forberede en helt masse.

 6. Martine Bille

  Jeg er så træt af, at alle retter i dag skal være så spækket med tilsætningsstoffer, farve og Gud ved efterhånden hvad. Vores lille dreng er allergisk overfor farve og har også problemer ofte med tilsætningsstoffer og stort set alting, der ikke bliver lavet helt fra bunden, kan han derfor ikke tåle. Det er så træls! Der er det fantastisk med Bonzo og denne Chili con Carne smager himmelsk.

 7. Lærke Bentele

  Tilberedes nemt og hurtigt, der er mange muligheder for at parre tilbehør eller tilføje lidt friske råvarer. Fik retten leveret på en dags tid.

 8. Sofia Frederiksen

  Lidt brød, lidt creme fraiche og så skal den bare opvarmes i en gryde. Det går rigtig godt sammen og er et lækkert lille måltid i min travle dag.

 9. Anders Kraes

  Oplagt til brød, nachos, ris. Mange muligheder. Selv spiser jeg den ofte bare opvarmet i en gryde uden noget til, det er ligetil og smager rigtig godt.

 10. Clara Majlund

  Chili sin Carne og Chili con Carne er de to bedste produkter i Bonzos samling. Der er så meget smag i begge retterne. Jeg kan godt lide at koble dem med noget ris og lidt chili, der gør det næsten til et helt hjemmelavet måltid.

 11. Olivia Pierre

  Man kan smage de lækre kvalitetsråvarer og selvom den bare skal varmes op, så smager den altså rigtig godt. Det kan godt nok anbefales, hvis man ligesom mig ikke altid gider bruge en halv aften i køkkenet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *