Couscous med squash fra Italien

64,00DKK

Prøv også..

 • Risotto med asparges og porre

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK
 • Couscous med milde krydderier fra Italien

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK

Couscous med squash er en herlig ret til frokost med et drys parmesan, eller som tilbehør til kød, fisk eller sammenkogte retter. 

Tilberedt: Ca. 800 g / Mad til 2 portioner

Couscous forbinder vi i dag mest med Nordafrika, hvor denne måde at tilberede hvede på er udbredt og har været kendt i århundreder. Men også i Europa har vi spist couscous i mange år. I 1600-tallet spiste man couscous i Frankrig, og fra gammel tid har couscous været en yndet ret på Sicilien – sikkert på grund af nærheden til de nordafrikanske lande.

I denne udgave har vi kombineret couscous med squash, også kendt som zucchini. De små kødfulde grøntsager giver en mild og behagelig smag til retten – zucchini er i familie med agurker, meloner og græskar og er kendetegnet ved et fast kød, som har en frisk smag med nøddeagtige noter.

Med squash holder vi fast i en del af den italienske madtradition, der går lige tilbage til det gamle Romerrige. Romerne elskede squash og brugte den til utallige retter, og den er stadig en vigtig del af det italienske køkken, hvor den bruges i supper, som garniture og som en del af en antipasti-servering. Her er den gerne dyppet i en tynd dej og friturestegt.

TIP: Italiensk couscous med squash går fint som en let frokostret blot med et drys parmesan og måske rørt op med en klat skyr.
Kom friskhakkede krydderurter som persille, kørvel eller basilikum på som et smagsfyldt og aromatisk pynt. Prøv også at servere couscous til din yndlingsgryderet i stedet for en traditionel kartoffelmos.

Couscous med squash

Varenummer (SKU): DK1623 Kategorier: , ,

Couscous med squash

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Hele couscous (fuldkornsdurumHVEDE (semolina) 91%, vand 12,5%), zucchini 5%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), tomater, løg, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1416 kJ / 366 kcal
Fedt: 1,4 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrater: 63 g
– heraf sukkerarter: 3,3 g
Protein: 0,7 g
Fibre: 8,2 g
Salt/Sodium: 1,6 g/646,1 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under låg i 1 minut.
3)Læg låg på og lad det simre under låg til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 9 minutter). Tilføj evt. lidt kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og servér med en anelse olivenolie.

TIP: Tilføj ½ glas hvidvin og 6 hakkede kæmperejer og lad det koge med.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Couscous med squash fra Italien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Couscous med milde krydderier fra Italien

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK
 • Risotto med asparges og porre

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK