Flexitarkassen

Flex familiekasse

(9 kundeanmeldelser)

385,00DKK

4 måltider til 4 personer

I Flexitarkassen får du både veganske retter og retter med kød og grøntsager, som giver 4 måltider til en familie på 4 (16 portioner i alt). Hvert måltid udgør 1 kg mad, dvs. 250 g pr. person.
De kan sættes sammen, som du ønsker, eller spises hver for sig med tilbehør. Forbered en kødret og en vegansk ret – så kan man spise vegansk eller klassisk eller som flexitar.

Et måltid kan strækkes over flere dage. Glassenes holdbarhed er omtrent 30 måneder. Opbevar dem ikke i direkte sollys eller over stuetemperatur. Når de er åbnet, kan de holde sig i 3-5 dage i køleskab.

Det er sund mad til godt 20 kr. pr. portion!
Se serveringsforslag til Flexitarkassen under fanen nedenfor. Velbekomme.

Varenummer (SKU): DK1401 Kategorier: ,

 

 • 1 x Okse gullasch (DK1012)
 • 1 x Bolognese (DK1036)
 • 1 x Arrabiata (DK1043)
 • 2 x Fagioli al Forno (DK1159)
 • 1 x Rødbedepasta (DK1241)
 • 1 x Majspasta (DK1371)
 • 1 x Bulgur/Quinoa mix (DK1227)

Serveringsforslag

Bonzo classic gullasch og økologisk bulgur/quinoa mix fra Bonzo Sidedish med en grov salat af spidskål, bredbladet persille og groftsmuldret fetaost.
Gullasch med bulgur/quinoa mix

Giv den klassiske gullasch et godt modspil med vores Bulgur-Quinoa mix fra Bonzo Sidedish, og servér retten med letkogte grøntsager som f.eks. gulerødder eller broccoli.

Tip: Du kan også supplere retten med en grov salat af spidskål, bredbladet persille og groftsmuldret fetaost.

Bonzo Vegan arrabiata med bl.a. peberfrugt, aubergine og tomat og chili sammen med økologisk rødbedepasta fra Bonzo Sidedish.
Arrabiata med rødbedepasta

Arrabiata med det store indhold af peberfrugt, aubergine og tomat og chili passer rigtig godt til Bonzos rødbedepasta, som er vores grovpasta, der har fået et skud af den sunde rødbede.

Tip: Prøv at servere strimlet, rød peberfrugt til og få den gode kontrast mellem de tilberedte peberfrugter i retten og det friske knas.

Bonzo classic bolognese med økologisk naturligt glutenfri majspasta fra Bonzo Sidedish.
Bolognese med majspasta

Majspasta fra Bonzo Sidedish er sagen for dig, der ikke ønsker at spise gluten, da majs fra naturens side er glutenfri. Prøv at servere vores bolognese og majspasta sammen – de matcher hinanden perfekt!

Bonzo Vegan fagioli al forno med bl.a. undertoner af laurbær sammen med en enkel, grøn salat med olie-eddike dressing og godt groft brød.
Fagioli al Forno med brød

Der er kraft og styrke og en god undertone af laurbær i denne ret, der derfor passer suverænt til en simpel servering med et stykke godt, groft brød.

Tip: Prøv også at servere den med en enkel, grøn salat med olie-eddike dressing, som matcher den kraftige ret rigtig godt.

9 anmeldelser af Flexitarkassen

 1. Marina

  Ris, pasta, kød, grøntsager. Ja der er jo det hele. Den vil jeg snuppe igen næste gang.

 2. Niels Lassø

  Rigtig mange muligheder og fine serveringsforslag. Smagen var der ikke en finger at sætte på og det var nemt.

 3. Mette Venegaard

  God og anderledes måltidskasse, meget fleksibel i og med der er mange muligheder med retterne. Dejligt der er nogle vegansk muligheder også. 


 4. Hanne Pedersen

  God blandet måltidskasse, som passer til hele vores familie, så alle kan blive mætte 😉

 5. Augustine Nielsen

  Fint med både lidt vegansk, der bliver ofte spist sunde grøntsager her i huset, men også dejligt med nogle gode kødretter. Alt i alt en god oplevelse. Det smagte 🙂

 6. Mia Carstensen

  Vi er vilde med vegansk mad, men nogle gange er vi også til kød. Super lækkert med en lille “flex” kasse som kan passe alle humør.

 7. Jacob Pedersen

  Rigtig fin måltidskasse, hvor man får meget for pengene.

 8. Torben Lorentzen

  Stod det til mig, så bestilte vi kød kassen, jeg synes simpelthen kødretterne er fantastiske og skiller sig ud. Men familien er rigtig glade for de vegansk retter, så det er et super kompromis, hvor der er lidt af hvert og alle er glade.

 9. Julia Absalon

  Velassorteret måltidskasse, der jo egentligt fint kunne være kaldet all-round. Den dækker størstedelen af, hvad man lige står og mangler. Fine måltider på kort tid!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *