Fuldkornspasta

(1 kundeanmeldelse)

23,00DKK

Prøv også..

 • Axoa

  Axoa

  199,00DKK
 • Kødboller

  Kødboller

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Tomatsuppe

  Tomatsuppe

  Mad til 2 personer

  60,00DKK

500 g

Fuldkornspasta er til dig, der elsker et ægte italiensk pastamåltid, og som samtidig gerne vil spise så sundt som muligt. Hele 8 % fibre finder du i denne fuldkornspasta.

Fuldkornspasta fra Bonzo er fremstillet af den bedste, solmodne durumhvede med højt proteinindhold, så du får en pasta i bedste kvalitet. Dertil kommer, at vi har bevaret alle kim- og skaldele fra hveden, så du får en pasta, der opfylder alle kriterierne for et godt fuldkornsprodukt. Der er masser af fibre i denne pasta, som derfor ligger ekstra godt i maven – hele 8 %.

Vidste du, at penne er en pastaform, som har sin helt egen fødselsattest? Den 11. marts 1865 fik pastafabrikanten Giovanni Battista Capurro fra byen San Martino d’Albano syd for Rom patent på at fremstille denne form for pasta, og siden er den i den grad blevet populær. Penne findes i forskellig tykkelse, og vi har hos Bonzo valgt den mest udbredte, Penne Rigate, som er kendetegnet ved, at den holder et godt ”bid” og derfor er nem at koge al dente, som er den perfekte måde at servere pasta på.

Fuldkornspasta – det lyder jo godt, men hvad er fuldkorn egentlig? Når noget betegnes som fuldkorn, så bruger man hele kernen – i dette tilfælde kernerne af durumhvede. Det vil sige den såkaldte frøhvide, hvor stivelsen sidder, skal og klid, hvor de fleste fibre sidder, og det såkaldte aleuronlag, hvor der er masser af protein, mineraler og B-vitamin. Dertil kommer kimen, som er rig på B- og E-vitamin, protein og gode fedtstoffer. Når du vælger Bonzos Sidedish fuldkornpasta, får du altså alt det gode fra hele den solmodne kornkerne.

Bonzos fuldkornspasta er et glimrende tilbehør til alle mange af Bonzos simreretter, hvor den matcher tomatbasen i saucerne perfekt. Du kan også prøve at komme lidt fuldkornspasta i vores veganske tomatsuppe eller anden suppe – det giver god fylde og gør suppen til et fuldt dækkende måltid. Husk et grønt drys af friskhakkede krydderurter på hver portion. God for din krop – og smukt på tallerkenen!

Er du vild med pasta? Så er vores majspasta, rødbedepasta eller urtepasta måske lige noget for dig.

Varenummer (SKU): DK1258 Kategorier: ,

Fuldkornspasta serveringsforslag

Fuldkornspasta med bolognese
Bolognese med fuldkornspasta

Gør Bonzos klassiske Bolognese endnu lækrere ved at supplere med fuldkornspastaen fra Bonzo Sidedish.
Top med friske krydderurter og champignon i skiver.

Tip: Vil du give retten et ekstra twist, så prøv at riste mandelflager på en tør pande og drys dem på retten – det smager godt og giver retten et lækkert knas.

Om fuldkornspasta

Tilberedning af fuldkornspasta:
Koges i 10-11 min. i rigeligt, letsaltet vand, og drænes herefter.
Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzo simreretter eller fx koldt i pastasalat.

Ingredienser i fuldkornspasta:
Italiensk økologisk durumhvede*, semolina (98,1%), vand.
*Gluten allergene.
Kan indeholde spor af spelt, rug, havre, soja og sesam.

Vægt:
500 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

1 anmeldelse af Fuldkornspasta

 1. Tina

  Min families sunde favorit pasta – sund og mættende 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Kødboller

  Kødboller

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Axoa

  Axoa

  199,00DKK
 • Tomatsuppe

  Tomatsuppe

  Mad til 2 personer

  60,00DKK