GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Fuldkornspenne i aubergine og tomat

2-3 portioner / ca. 850 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 850 g

Sund og smagfuld vegansk ret med aubergine, lavet med klassisk italienske kogekundskaber.

Mere om retten

Vælger du fuldkorn, får du alle kim og skaldele fra hvedekornene med i din mad – og det tæller på sundhedsfronten! I denne lækre ret har vi forenet en fuldkornsudgave af de klassiske pastapenne med en skøn sauce med aubergine, tomat og svampe.
Auberginen er en af de mest udbredte grøntsager i Italien og Middelhavskøkkenet i det hele taget.

Den fungerer på mange måder som en basis-råvare på linje med løg og kartofler, og den er med til at give en sauce en lækker, cremet konsistens, uden at der skal bruges jævnemidler, fløde eller andre af de ingredienser, som vi ellers griber til. Auberginen er tillige fyldt med gode vitaminer og mineraler, så dette er også en god grund til at sætte den på spisekortet.

Nyd vores fuldkornspenne med aubergine, tomat og svampe og få en ægte syditaliensk smagspalette på din tallerken!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Retten får et ekstra pift med det grønne drys – og du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Sådan gør du

1) Bring 750 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 min.). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

TIP: Tilføj under tilberedningen 4 ansjoser og lige før servering tilsættes 80 g mozzarella.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
89% basmatiris, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe(Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), 2% rosiner, 2% karry, tomater, gulerødder, peberfrugt, kokos, løg, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg.
Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 850 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom