Fuldkornspenne i aubergine og tomatsovs

65,00DKK


Sund og smagfuld vegansk ret med aubergine, lavet med klassisk italienske kogekundskaber. Tilberedt: Ca. 850 g

Mad til 2 portioner

Vælger du fuldkorn, får du alle kim og skaldele fra hvedekornene med i din mad – og det tæller på sundhedsfronten! I denne lækre ret har vi forenet en fuldkornsudgave af de klassiske pastapenne med en skøn sauce med aubergine, tomat og svampe.
Auberginen er en af de mest udbredte grøntsager i Italien og Middelhavskøkkenet i det hele taget.

Den fungerer på mange måder som en basis-råvare på linje med løg og kartofler, og den er med til at give en sauce en skøn, cremet konsistens, uden at der skal bruges jævnemidler, fløde eller andre af de ingredienser, som vi ellers griber til. Auberginen er tillige fyldt med gode vitaminer og mineraler, så dette er også en god grund til at sætte den på spisekortet.

Nyd vores fuldkornspenne med aubergine, tomat og svampe og få en ægte syditaliensk smagspalette på din tallerken!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Retten får et ekstra pift med det grønne drys – og du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): DK1920 Kategorier: , ,

Fuldkornspenne i aubergine og tomatsovs

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
89% basmatiris, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe(Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), 2% rosiner, 2% karry, tomater, gulerødder, peberfrugt, kokos, løg, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg.
Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 850 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1455 kJ / 348 kcal
Fedt: 0,7 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrater: 74,8 g
– heraf sukkerarter: 2,7 g
Protein: 7,1 g
Fibre: 3,2 g
Salt/Sodium: 1,6 g/651,6 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 750 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 min.). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

TIP: Tilføj under tilberedningen 4 ansjoser og lige før servering tilsættes 80 g mozzarella.