Funghi con Pomodori

(2 kundeanmeldelser)

60,00DKK

Prøv også..

 • Bulgur og quinoa

  Bulgur og Quinoa

  500 g

  35,00DKK
 • Hvedekerner

  Hvedekerner

  500 g

  28,00DKK

Funghi con Pomodori er, som navnet fortæller, en ret med svampe og tomater i centrum, og de bliver suppleret af de lækreste grøntsager.

500 g / Mad til 2 personer

Funghi con Pomodori – du bliver taget med til hjertet af Italien, når du sætter denne skønne ret fra Bonzo på bordet. Italienerne elsker svampe, og her er de kogt med i en smagsfyldt tomatsovs med grøntsager, så du virkelig føler, at du får et skud af den italienske sensommer, når du spiser denne ret.

Svampe er en vigtig ingrediens i mange retter og bidrager blandt andet med umami-smagen – den karakteristiske, dybe smag, som er med til at lægge en fantastisk klangbund under hele retten. Svampe giver også konsistens og fylde i en ret, og i mange sammenhænge erstatter svampene kød fra dyr, hvilket mange glæder sig over. Denne ret er da også fuldt vegansk og mærket med V-mærket.

Funghi con Pomodori kan bruges bredt i køkkenet. Den kan spises kold eller opvarmet. Kold er den fantastisk på ristet brød. Prøv for eksempel at riste skiver af flutes i ovnen med lidt olie og knust hvidløg og servér svamperetten på brødet. Pynt med lidt frisk basilikum – så bliver det en herlig snack til et glas vin. Serveret varm er Funghi con Pomodori fin både til frokost og middag. Servér med brød eller prøv nogle af Bonzos lækre Sidedish tilbehør. Vælger du Bonzos majspasta, undgår du gluten, men også vores bulgur-quinoa blanding er et godt valg til denne solduftende ret.

Nyd den som den er direkte fra glasset – kold eller opvarmet – sammen med et stykke groft brød, eller servér retten sammen med f.eks. fuldkornspasta eller havrekerner.

Funghi con pomodori vegansk godkendt

Tilberedning af Funghi con Pomodori:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring af Funghi con Pomodori:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Læs mere om henkogning.

Funghi con pomodori næringsdeklaration

Varenummer (SKU): DK1142 Kategorier: , Tag:

Funghi con Pomodori serveringsforslag

Funghi con Pomodori i italiensk stil med pasta eller perlebyg, tomater og champignon
Funghi con Pomodori med pasta eller perlebyg

Champignon og tomater er hovedingredienserne i denne ret, som Tante Bonzo har fundet i det klassiske italienske køkken. Spis retten som den er opvarmet til pasta/penne eller friske tomater. Kom glassets indhold i en gryde og varm op. Imens koger du Bonzo Perlebyg eller Fuldkornspasta.

Se opskrift

Gratinerede pastaruller af lasagneplader fyldt med Funghi con Pomodori og drysset med vegansk ost
Veganske fyldte pastaruller

Prøv også fyldte pastaruller. Dyp lasagneplader i kogende vand et øjeblik, og læg lidt Funghi con Pomodori på hver plade. Rul sammen og læg dem i et ovnfast fad, drys med vegansk ost og gratinér. Servér med en grøn salat.

Funghi con Pomodori indeholder

Ingredienser:
Champignoner (20 %), gril­let rød peberfrugt, grillet aubergine (18 %), tomater (5 %), løg, solsikkeolie, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 438 kJ/105 kcal
Fedt 7,7 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 6,6 g
– heraf sukkerarter 4,0 g
Protein 2,4 g
Salt 1,2 g

Opbevaring:
Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Fri for:
Konserveringsmiddel

Mærkning:
V-mærke certificeret

2 anmeldelser af Funghi con Pomodori

 1. Mia Carstensen

  Simpelt og nemt – glad for at have en Bonzo-ret liggende, når jeg kommer sent hjem fra arbejde og ikke har tiden (eller snarere lysten) til at lave mad.

 2. Margrethe

  God gryderet med svampe og grøntsager, der er godt krydret. Nem at forberede og så er det en meget skarp pris. Den er god!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Bulgur og quinoa

  Bulgur og Quinoa

  500 g

  35,00DKK
 • Hvedekerner

  Hvedekerner

  500 g

  28,00DKK