Havrekerner

(1 kundeanmeldelse)

35,00DKK

Prøv også..

 • Arrabiata

  Arrabiata

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Hvedekerner

  Hvedekerner

  500 g

  28,00DKK
 • Ragout al Paccantino

  Ragout al Paccantino

  Mad til 2 personer

  60,00DKK

500 g

Havrekerner er en herlig spise, som trækker tråde helt tilbage til forhistorisk tid. Så når du spiser Bonzos fine havrekerner, kan du tænke på, at også dine forfædre nød havrens næringsrige kerner.

Havrekerner fra Bonzo er forkogte og skal blot have ti minutter i gryden – så er de klar til brug. Dermed har du nemt ved at bruge havrekernerne, som er næringsrige, fiberrige og fyldt med proteiner, gode vitaminer og mineraler. At havren er en sund og velsmagende kornart, har danskerne vidst siden oldtiden. Vi har dyrket og spist havre, siden vi begyndte at dyrke jorden mere systematisk tilbage i bronzealderen.

Havre er en ægte nordisk kornart, som trives godt under vore himmelstrøg. Så når vi synger om havren, der har bjælder på – så er det ikke kun på grund af havrens smukke udseende med de åbne aks og klokkeformede frøhylstre. Det skyldes også, at havren er vigtig for vores ernæring. Når vi fik havregryn eller havregrød hver morgen i vores barndom – ja, så var det fordi vores forældre vidste, at havren rummer vigtig næring.

Bonzos havrekerner kan anvendes som et godt og sundt alternativ til ris. De er glutenfri og derfor også velegnede til folk, der enten ikke kan tåle eller ikke ønsker at indtage for meget gluten gennem deres mad.

Havrekernernes mere end 8 % fibre gør, at de ligger godt i maven og er med til at passe på din fordøjelse.

Du kan som sagt bruge havrekernerne som et godt alternativ til ris. Det er også godt for klimaet – havrekernerne dyrkes i Europa, mens vi henter risen hjem fra Østen, så transporten er meget mere skånsom for miljøet.

Brug de herlige havrekerner som tilbehør til Bonzos simreretter – så kan du få et sundt og lækkert måltid på tallerkenen på blot ti minutter! Havrekerner er også meget velegnede i en rustik salat sammen med eksempelvis fintskårne rodfrugter, persille og bladsalat. Det er lækkert både som en selvstændig frokostret og som tilbehør til stegt kød eller fisk.

Hos Bonzo tilbyder vi også de skønneste hvedekerner, perlespelt og perlebyg.

 

Varenummer (SKU): DK1203 Kategorier: ,

Havrekerner serveringsforslag

Havrekerner med chili sin carne
Chili sin Carne med havrekerner

Havrekernerne fra Bonzo Sidedish er et sundt, nærende og velsmagende tilbehør, som passer fantastisk fx til vores Chili sin Carne fra Bonzo Vegan.
Servér evt. retten med et godt og groft stykke brød og ekstra grøntsager så som broccoli eller friske tomater.

Tip: Top retten med en skefuld mandel- eller sojafraiche og evt. ekstra chili i tynde skiver hvis du ønsker endnu mere styrke.

Om havrekerner

Tilberedning hvarekerner:
Koges ca. 10 min. i letsaltet vand (2 dl vand til 1 dl havrekerner). Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller fx koldt i salater.

Ingredienser havrekerner:
100% økologiske forkogte havrekerner*.
*Gluten allergene.
Kan indeholde spor af soja og sesam.

Vægt:
500 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

1 anmeldelse af Havrekerner

 1. Tina

  Havrekerne kan være svære at finde – men dem fra Bonzo er bare fantastiske 🙂 Så er de også nemme at tilberede!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Ragout al Paccantino

  Ragout al Paccantino

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Hvedekerner

  Hvedekerner

  500 g

  28,00DKK
 • Arrabiata

  Arrabiata

  Mad til 2 personer

  60,00DKK