Kartoffelmos med løg og spinat

64,00DKK

Prøv også..

 • Gullasch

  Gullasch

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Boeuf Bourguignon

  199,00DKK

Kartoffelmos med løg og spinat er en cremet og lækker mos med ekstra smagsdimensioner fra de søde løg og den herligt grønne spinat. 

Tilberedt: 1100 g / Mad til 2 portioner

Servér kartoffelmos for dine børn, og scor med sikkerhed nogle nemme point! Alle kan lide den cremede mos med den blide smag, og med Bonzo One Pot kartoffelmos med løg og spinat kan du oven i købet lokke lidt ekstra grøntsager ned i ungerne!

Men kartoffelmos er nu ikke bare en børneret. I Italien er man vilde med mos, som er tilsat krydderurter, bladgrøntsager, løg eller Østens varme krydderier. I dette tilfælde har vi valgt spinat og løg, som er to skønne grøntsager, der både giver en flot farve og tilfører kartoffelmosen en ekstra smagsdimension.

Spinat bliver nogle gange kaldt en superfood, og det med god grund. Der er en vis realitet bag tegnefilmene om Skipper Skræk, der bliver stærk som en okse, når han tømmer en dåse med spinat. Her finder du nemlig vitaminer og mineraler – fx C-vitamin, A-vitamin og masser af jern – og de grønne blade er fyldt med antioxidanter, der er med til at beskytte dit immunforsvar.

Der er mange andre gode ting i spinat, og at spise de sunde blade bliver kædet sammen med forebyggelse af en række sygdomme inden for immunsystemet, fordøjelsen m.v. – så det er bare om at komme i gang og nyde den skønne spinat. Her var vi gjort det nemt for dig ved at gøre den til en del af vores typiske italienske kartoffelmos.

TIP: Du kan nyde denne kartoffelmos med løg og spinat som en selvstændig ret, fx til frokost, ledsaget af en blandet salat med en pikant olie-eddike dressing til. Prøv den også som tilbehør til kød eller fisk eller som ledsager til Bonzos veganske bolognese. Drys med friskhakkede krydderurter. Rører du lidt revet parmesan i mosen, mens den er rygende varm, bliver retten endnu mere italiensk!

Er du vild med One Pot? Så husk, at vi har hele 17 varianter på lager.

Kartoffelmos med løg og spinat

Varenummer (SKU): DK1654 Kategorier: , ,

Kartoffelmos med løg og spinat

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af aroma og smag. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Kartoffelflager 95%, spinat 3%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), løg. Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 150 g
Tilberedt: Ca. 1100 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1734 kJ / 414 kcal
Fedt: 0,1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 94,7 g
– heraf sukkerarter: 0,1 g
Protein: 12 g
Fibre: 21 g
Salt/Sodium: 5,9 g/2376,1 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring ½ l vand og ½ l sødmælk i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold under omrøring og kog i ca. 9 minutter, indtil ønsket konsistens haves.

TIP: Pift retten op med smør eller revet parmesanost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kartoffelmos med løg og spinat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Gullasch

  Gullasch

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Boeuf Bourguignon

  199,00DKK