Kødboller

(6 kundeanmeldelser)

60,00DKK

Prøv også..

 • Fuldkornspasta

  Fuldkornspasta

  500 g

  23,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer. 

500 g / Mad til 2 personer

Kødboller i tomatsovs har gennem tiderne været anledning til mange hyggelige timer – og til forelskede hundeblikke, når Lady og Vagabonden i Disneys berømte tegnefilm deler en portion spaghetti med kødboller ved køkkenindgangen til restauranten Tony’s. Kan I huske, da Vagabonden med sin snude skubber den sidste kødbolle over til Lady?

Om I vil være så hensynsfulde, når der kommer Kødboller i tomatsovs fra Bonzo på bordet, kan vi ikke sige. De smager i hvert fald så godt, at man fristes til at spise dem alle selv!

Kødboller er farsmad, og indtil kødhakkemaskinen blev opfundet i 1800-tallet, var fars en spise for de få, fordi den blev skrabet af helt kød og derefter hakket sammen med en skarp kniv. Hos Bonzo bruger vi de fineste råvarer, men vi har tilladt os at hakke det i kødhakkeren – vi skal nemlig bruge rigtig meget til vores kødboller i tomatsovs, der er en af de allermest populære simreretter fra Bonzo.

Hemmeligheden bag succesen er netop, at vi bruger det bedste kød, hakker det fint og rører det med lækre krydderier, så bollerne får en god, nuanceret smag af middelhavskøkkenet. Samtidig er både boller og sovs krydret, så de også passer til børns sarte smagsløg – og derfor er Bonzos kødboller i tomatsovs en sikker fuldtræffer hos de små.

Servér kødboller i tomatsovs som de er. Du skal blot varme retten godt igennem i en gryde og servere med familiens yndlingstilbehør. Det kan være noget godt madbrød, pasta, ris eller måske bulgur – vælg det, som falder i smag hos familiens yngste!
Bonzo tilbyder flere spændende muligheder inden for tilbehør. Hvad med vores majspasta? Den er glutenfri og passer derfor godt ind i kostplanen hos mange unge familier. Eller prøv at servere retten med forkogte hvedekerner, Bonzos bulgur/quinoa-blanding eller måske rødbedepastaen.

Server med et drys parmesan på hver portion og pynt med blade af basilikum.

Tilberedning af Bonzo Kødboller:
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm kødbollerne under omrøring.

Opbevaring af Bonzo Kødboller:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Henkogning – læs mere herom.

Se alle de smagfulde, klassiske simreretter fra Bonzo.

Kødboller næringsdeklaration

Varenummer (SKU): DK1029 Kategorier: , Tag:

Kødboller serveringsforslag

Kødboller med majspasta
Kødboller med pasta

Prøv for eksempel at servere kødbollerne med Bonzos Majspasta – glutenfri, vegansk og økologisk. Varm glassets indhold i en gryde, mens du koger pasta i en anden – og servér straks. Suppler evt. med lidt revet ost, ekstra grøntsager eller lidt gnavegrønt, der kan friste hele familien.

Se opskrift

Kødboller i tomatsauce med økologisk quinoamix og avocado
Kødboller med Quinoa-mix og avocado

Servér kødbollerne i en lidt sundere udgave sammen med vores Quinoa-mix fra Bonzo Sidedish, og supplér med et par skiver af avocado og top evt. med friske krydderurter.

Kødboller indeholder

Ingredienser:
Kødboller af hakket oksekød 51 % (oksekød 92 %, salt, brødkrummer, hvedemel*, sojaprotein*, tørret løg, krydderier). Tomatsovs 49 % (vand, hvedemel*, tørret tomat 1,4 %, kartoffelstivelse, tørret gulerod 1 %, tørret løg 1 %, salt, krydderier, gærekstrakt, krydderiekstrakt).
*Soja og gluten allergener

Vægt:
470 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 547 kJ/131 kcal
Fedt 6,8 g
– heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrat 6,1 g
– heraf sukkerarter 4,6 g
Protein 11,0 g
Salt 1,7 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

6 anmeldelser af Kødboller

 1. Jes Kajsen

  Har prøvet flere forskellige færdigretter, men er især blevet glad for denne. Den smager super godt og børnene er vilde med den.

 2. Jes Kajsen

  Elsker simpelthen bare jeres gryderetter <3 Det gør min travle hverdag lidt nemmere.

 3. Hanne Pedersen

  Smager godt – og et hit for hele familien 🙂

 4. Hans christian

  De lækreste kødboller jeg længe har fået! – Masser af smag og super møre.

 5. Emil Mikkelsen

  Et sikkert hit, når vi ikke lige er i humør til at kokkerere.

 6. Louise Struer

  Vores børn er alle vilde med kødbollerne og de er lette lige at forberede. Der er mad til 3 mindre børn på et glas.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Fuldkornspasta

  Fuldkornspasta

  500 g

  23,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK