Bolognese

(7 kundeanmeldelser)

60,00DKK

Prøv også..

 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK
 • Fuldkornspasta

  Fuldkornspasta

  500 g

  23,00DKK

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

500 g / Mad til 2 personer

Bolognese – eller pasta kødsovs, som vi ofte siger – er blevet en af hofretterne blandt danskerne. Alle kan lide pasta med en god kødsovs, og netop bolognesen er en klassiker fra det italienske køkken.

Navnet antyder, at den kommer fra Bologna i Norditalien, men det er nu ikke tilfældet, og nogle madhistorikere mener endda, at bolognesen overhovedet ikke er en italiensk opfindelse! Men hvad gør det – bolognesen er indbegrebet af italiensk køkken, og den skal være stolt af at have fået navn efter Bologna, som er en af verdens mad-hovedstæder. Bologna er lig med høj kvalitet, når det gælder mad – og det gælder også Bonzos Bolognese.

Hovedingredienserne i en god Bolognese er først og fremmest kød af høj kvalitet, sådan som vi har valgt det hos Bonzo. Dertil kommer en særlig grøntsagsblanding af løg, gulerod og bladselleri, som italienerne kalder sofrito. Det er en basis-blanding af grøntsager, som hver især kompletterer hinanden, så du får sødme, umami og friskhed i smagen på én gang. Dertil kommer naturligvis et godt svirp hvidløg, som understøtter alle de andre smage i retten. Tomater sætter prikken over i’et med friskhed og umami i forening.

Bolognese kan serveres på forskellig vis. Ofte serverer vi den med en form for pasta – og her kan du eksempelvis prøve Bonzos majspasta fra vores Sidedish serie. Så får du en skøn pasta, som desuden er uden gluten, hvis du gerne vil undgå dette. Vi har også traditionelle pastaer lavet på italiensk durumhvede af bedste, solmodne kvalitet; prøv for eksempel vores krydrede urtepasta, som også giver ekstra smagsdimensioner til din Bolognese.

Skal det være nemt og lynhurtigt, kan du også servere flutes eller andet brød til Bonzos Bolognese. Husk et drys parmesan og også gerne et drys friskhakkede krydderurter, som giver et ekstra skud vitaminer.

Denne smagsfyldte bolognese, som er helt fri for konserveringsmiddel, går godt til alle typer af pasta. Husk også, at det ikke altid behøver at være pasta. En skøn gang Bulgur og Quinoa fra Bonzo Sidedish udvalget er også en rigtig god, sund variant til retten.

Tilberedning:
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm kødsovsen under omrøring.

Opbevaring:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Henkogning – læs mere.

Prøv også vores populære, meget smagfulde Kødboller i tomatsovs.

Bonzo bolognese
Bonzo bolognese

Varenummer (SKU): DK1036 Kategorier: , Tag:

Bolognese serveringsforslag

Bolognese på pizzabund med pølse, peberfrugt, chili og ost
Bolognese pizza

Bonzo Bolognese i klassisk italiensk Bolognese-stil giver dig mange muligheder i køkkenet. Prøv fx at fordele glassets indhold på en pizzabund og suppler med pølse, peberfrugt, små chilier og din foretrukne pizzaost, og bag den så ved 225 °C i 10 – 15 minutter.

Se opskrift

Klassisk pasta bolognese med friskkogt pasta, snittede champignoner og frisk basilikum
Klassisk pasta bolognese

Varm glassets indhold i en gryde og servér med friskkogt fuldkorns fra Bonzo Sidedish, friske, snittede champignoner og frisk basilikum. Det er lækker og nærende mad på 10 minutter!

Se opskrift

Bolognese indeholder

Ingredienser:
Hakket kød (46 %) (kød af gris 32 % og oksekød 14 %), vand, tomatpuré (22,4 %), stivelse, løg, tomater, sukker, hvedemel*, salt, gærekstrakt, krydderier, rapsolie, basilikum, oregano.
*Gluten allergene

Vægt:
470 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 421 kJ/100 kcal
Fedt 4,3 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,6 g
Kulhydrat 8,0 g
– heraf sukkerarter 5,5 g
Protein 7,4 g
Salt 1,1 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

7 anmeldelser af Bolognese

 1. Jens Skive

  God kødsovs der kan piftes op med diverse, men egentligt også smager rigtig godt som den er. Store portioner, men heldigvis lang holdbarhed og prisen taler jo for sig selv.

 2. Alexander Hammer

  Lige som en Bolognese skal smage, god med pasta. Vi pyntede den med lidt basilikum, det var lækkert.

 3. Thomas

  En hurtig og skøn bolognese. Jeg krydre den lidt lige før serveringen med lidt chili – wauw. Kan anbefales!

 4. Tine Samuelsen

  God, simpel bolognese med en masse smag. Lige til at opvarme og maden er klar på 10-15 minutter.

 5. Anni

  Nemt, lækkert og sundt. Prøver det gerne igen 👍

 6. Inge merete Andersen

  Fantastisk smag – nemt hurtigt og meget lækkert, vanedannende! Vi bliver afhængig af produkterne!

 7. Emil Mikkelsen

  Simpelthen så lækkert, når jeg kommer sent hjem og skal have noget ordentligt mad på bordet hurtigt. GULD VÆRD!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Fuldkornspasta

  Fuldkornspasta

  500 g

  23,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK