Majspasta

(1 kundeanmeldelse)

28,00DKK

Prøv også..

 • Kødboller

  Kødboller

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Vegansk Bolognese med chili

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Axoa

  Axoa

  199,00DKK

400 g

Majspasta er en lækker variant af traditionel pasta. Forskellen er, at den er lavet af majs, der ikke indeholder gluten, så vil du undgå dette og stadig nyde et ægte italiensk måltid, er majspasta den perfekte løsning!

Majspasta fra Bonzos Sidedish serie er sagen, hvis du vil nyde et ægte italiensk måltid, men ikke ønsker at indtage gluten. Her har vi nemlig erstattet den traditionelle durumhvede med højt glutenindhold med majs og dermed skabt et skønt pastaprodukt, som kan give alle muligheden for at nyde glæden ved en herlig pastaret.

Til at fremstille majspasta anvender vi de bedste, solmodne majs, som efter formaling bliver til grundingrediensen i pastadejen. Vi laver majspastaen som skruer – det ved vi nemlig, at ikke mindst rigtig mange børn foretrækker. De er nemme at spise, og saucen hænger godt ved skruernes mange kanter og kroge.

Hvis du har valgt at leve vegansk, kan du roligt spise disse majspasta-skruer, idet de bærer den veganske V-Label, så de med garanti opfylder kriterierne for veganske madvarer.

Pasta er en stolt tradition i Italien, men pastaens historie er meget længere. Kineserne lavede nudler for mere end 3.000 år siden, og italienerne begyndte i 1200-tallet – men før det havde de gamle etruskere og romere lavet noget, der minder meget om vore dages pasta. I 1500-tallet æltede man i Italien pasta med fødderne, men heldigvis for alle parter er æltningen i dag overtaget af moderne maskineri!

Bonzos majspasta er fantastisk tilbehør til de fleste af Bonzos simreretter – hvad enten du vil holde dig til at spise 100% vegansk eller er fleksitar og derfor også spiser kød en gang imellem. Majspasta går godt til alle retter med tomat, og dem er der flere varianter af i Bonzo-rækken – prøv eksempelvis den smagsfyldte Axoa fra vores franske Brasserie serie. Vil du selv i sving med saucegryden, så kan du for eksempel prøve at lave en lækker flødebaseret sauce og servere ristede svampe eller fersk laks i saucen. Husk et godt drys friskhakkede krydderurter – det er godt både for sundheden og for øjet!

Prøv også vores skønne fuldkornspasta, rødbedepasta eller urtepasta.

Varenummer (SKU): DK1371 Kategorier: ,

Majspasta serveringsforslag

Majspasta med kødboller
Kødboller i tomatsauce med majspasta

Majspastaen fra Bonzo Sidedish går særdeles fremragende til vores berømte Kødboller i tomatsauce fra Bonzo Classic. Kan du lide pasta, men ikke tåle gluten, er majspasta sagen, fordi majs fra naturens hånd er glutenfri.

Tip: Prøv at give retten et dejligt knas og servér dertil en skål med gulerødder, peberfrugt, bladselleri og andet grønt skåret ud i små bidder. Det er sund mad til hele familien.

Majspasta med vegansk arrabiata
Arrabiata med majspasta

Vores kraftfulde veganske ret, Arrabiata, er med sit bid fra chilien og gennemtrængende smag fra sine mange grøntsager et suverænt kompliment til den milde majspasta fra Bonzo Sidedish. Servér majspastaen helt enkelt med Arrabiata og lidt frisk tomat og krydderurter på.

Tip: Drys med lidt revet parmesan, og servér eventuelt med stave af snackpeberfrugt som et sprødt supplement til den varme ret.

Om majspasta

Tilberedning majspasta:
Koges 4-6 min. i rigeligt, letsaltet vand.
Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzo simreretter eller fx koldt i pastasalat.

Ingredienser majspasta:
Økologisk majsmel (100%), vand.
Kan indeholde spor af hvede, spelt, rug, havre, soja og sesam.

Vægt:
400 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

1 anmeldelse af Majspasta

 1. Tina

  Favorit pasta også god til børnefamilien 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Axoa

  Axoa

  199,00DKK
 • Vegansk Bolognese med chili

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Kødboller

  Kødboller

  Mad til 2 personer

  60,00DKK