Orecchiette med vegansk bolognese

65,00DKK

En pasta bolognese er en af de mest populære retter fra Italien, og her har vi tilberedt den i en vegansk udgave og serverer den med orecchiette, en skøn variation af pasta. Tilberedt: Ca. 800 g

Mad til 3 serveringer

“Hvad skal vi have til aften? Spaghetti med kødsovs!”.
Sådan lyder det i mange familier, når aftensmaden skal klares. Men den klassiske pastasauce kan også laves i en skøn vegansk udgave. Med denne One Pot Orecchiette med vegansk bolognese tager vi retten til nye højder, som du kan glæde dig til.

Orecchiette er en af de mange former for pasta, som italienerne har udtænkt som led i deres store glæde ved lækre retter med pasta i forskellige former. Ordet betyder ”små ører”, og kigger man efter, kan man også se, at de små pastastykker ligner et øre.
Måske har familiens yngste været med, da de første af denne type pasta blev lavet hjemme ved et melbestrøet køkkenbord, og der så skulle findes på et navn til den lille pastadims!

One Pot Orecchiette med vegansk bolognese er lavet med de bedste råvarer af gulerødder, løg m.v., som indgår i den originale italienske grøntsagsblanding, sofrito, der er basis i en bolognese-sauce. Sammen med tomat giver de en smagsfyldt og fyldig sauce, som passer perfekt til pastaen.

Har I småfolk i huset, er det værd at huske på, at orecchiette er nemme at få op på en ske og styre, også for et barn, der er ved at lære at klare både bordskik og bestik.

TIP: Italienerne serverer deres bolognese med et drys parmesan og et vrid sort peber fra kværnen. Vil du tilføje lidt ekstra smag, anbefaler vi et drys friskhakket persille eller lidt frisk basilikum.
Du kan også komme lidt grofthakkede, saltede peanuts på – så får retten et fristende knas!

Er du vild med veganske pastaretter, så er vores One Pot Spicy Spaghetti måske også noget for dig.

Orecchiette med vegansk bolognese

Varenummer (SKU): DK1517 Kategorier: , ,

Orecchiette med vegansk bolognese

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12%) 85%, granuleret SOJA (ikke GMO) 6%, tomat 6%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), løg, gulerødder, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1489 kJ / 352 kcal
Fedt: 1,4 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrater: 67,8 g
– heraf sukkerarter: 3,7 g
Protein: 15,5 g
Fibre: 5,4 g
Salt/Sodium: 1,6 g/657,7 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 650 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 18 minutter). Smag til med krydderier og tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

TIP: Servér med revet Pecorino ost og sort peber.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orecchiette med vegansk bolognese”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *