GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Orecchiette med vegansk bolognese

2-3 portioner / ca. 800

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

En pasta bolognese er en af de mest populære retter fra Italien, og her har vi tilberedt den i en vegansk udgave og serverer den med orecchiette, en skøn variation af pasta.

Mere om retten

“Hvad skal vi have til aften? Pasta med kødsovs!”.
Sådan lyder det i mange familier, når aftensmaden skal klares. Men den klassiske pastasauce kan også laves i en skøn vegansk udgave. Med denne One Pot Orecchiette med vegansk bolognese tager vi retten til nye højder, som du kan glæde dig til.

orecchiette

Orecchiette er en af de mange former for pasta, som italienerne har udtænkt som led i deres store glæde ved lækre retter med pasta i forskellige former. Ordet betyder ”små ører”, og kigger man efter, kan man også se, at de små pastastykker ligner et øre.
Måske har familiens yngste været med, da de første af denne type pasta blev lavet hjemme ved et melbestrøet køkkenbord, og der så skulle findes på et navn til den lille pastadims!

One Pot Orecchiette med vegansk bolognese er lavet med de bedste råvarer af gulerødder, løg m.v., som indgår i den originale italienske grøntsagsblanding, sofrito, der er basis i en bolognese-sauce. Sammen med tomat giver de en smagfuld og fyldig sauce, som passer perfekt til pastaen.

Har I småfolk i huset, er det værd at huske på, at orecchiette er nemme at få op på en ske og styre, også for et barn, der er ved at lære at klare både bordskik og bestik.

TIP: Italienerne serverer deres bolognese med et drys parmesan og et vrid sort peber fra kværnen. Vil du tilføje lidt ekstra smag, anbefaler vi et drys friskhakket persille eller lidt frisk basilikum.
Du kan også komme lidt grofthakkede, saltede peanuts på – så får retten et fristende knas!

Er du vild med veganske pastaretter, så er vores One Pot Spicy Spaghetti måske også noget for dig.

Sådan gør du

1) Bring 650 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 18 minutter). Smag til med krydderier og tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

TIP: Servér med revet Pecorino ost og sort peber.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12%) 85%, granuleret SOJA (ikke GMO) 6%, tomat 6%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), løg, gulerødder, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom