Osso Buco

199,00DKK


Osso Buco er simremad, når det er bedst – kalvekød fra skanken, braiseret mørt med urter, tomat og skønne krydderier. Forkæl dig selv, dine venner og familie med denne lækre ret, som du blot skal varme igennem – så er den klar til tallerkenen!

Mad til 2-3 personer

Med denne Osso Buco fra Bonzo er vi taget et hurtigt smut til Italien, men vi har i virkeligheden at gøre med en herlig simreret, som findes i forskellige variationer over hele Europa. I alle lande har man gennem tiden udviklet retter, hvor kød fra kalvens skank simrer mørt med urter og krydderier. I Italien har man så raffineret retten yderligere med ægte oksemarvben, herlig hvidvin og skønne krydderier, som giver retten en herligt dyb smag.

Den klassiske ret, Osso Buco, er en norditaliensk egnsret, som stammer fra Piemonte eller Lombardiet. Ikke så sjældent betegnes den derfor Osso Buco Milanese efter byen Milano, der er hovedstaden i den norditalienske Lombardiet-provins.

I denne udgave har vi anvendt kalvekød, tomat, urter og hvidvin. Kød og urter brunes, hvorefter vi tilsætter hvidvinen, hvori kødet så stille og roligt simrer mørt, så smagen kan folde sig ud i den lækre sauce.

Osso Buco serveres som oftest med en god og fyldig kartoffelmos. Her kan du for eksempel prøve Bonzos One Pot kartoffelmos med spinat og løg, eller servér retten med kogte hvedekerner, vores bulgur-quinoa blanding eller en af vores pastaer fra sortimentet af Sidedish tilbehør. Det er også perfekt at servere en risotto til – prøv eksempelvis vores One Pot risotto med Karl Johan svampe – det bliver ikke bedre. Det vigtigste er, at du vælger det tilbehør, som familie og venner bedst kan lide – så er succesen hjemme. Vælger I pasta til retten, er det en god idé at koge pastaen halvt mør i vand og så tilsætte den halvkogte pasta til retten, hvor den simrer færdig. Det giver saucen er skøn fylde, og pastaen bliver helt perfekt. Et drys parmesan på toppen gør det kun bedre.

Skal det være helt korrekt, serveres Osso Buco ofte med gremolata til. Det kan du nemt og hurtigt selv tilberede. Tag et bundt persille – gerne af den bredbladede slags – og 2-4 pillede fed hvidløg samt en usprøjtet citron. Hak persille og hvidløg fint sammen og riv citronskal hen over. Bland det hele sammen og servér en skefuld på hver portion – det smager himmelsk og giver lige et ekstra skud vitaminer.

God appetit!

Har du set vores udvalg af måltidskasser?

Tilberedning af Osso Buco:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm under omrøring.

Opbevaring:
Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.
Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i op til 4 dage.

Osso Buco næringsdeklaration

Varenummer (SKU): DK1814 Kategorier: ,

Osso Buco indeholder

Ingredienser Osso Buco:
Kalveskank (oprindelse: Frankrig) vand, tomatpulp (tomater, citronsyre), solsikkeolie, løg, hvidvin (indeholder SULFITTER), kalvefond (GLUTEN), tomatkoncentrat (tomater, citronsyre), hvidløg, salt, timian, peber.

Vægt:
750 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 456 kJ/109 kcal
Fedt 2,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 7,0 g
– heraf sukkerarter 2,6 g
Protein 17 g
Salt 0,9 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Osso Buco”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *